Sex is not the question, sex is the answer

E adevarat? Toti barbatii care mi-au fost vreodata amici, nu voiau decat sa faca sex cu mine? Nu stateau in preajma mea pentru ca le placea compania mea, ci pentru ca voiau sa ma aiba? Radeau la glumele mele pentru ca abia asteptau sa ma vada goala? Ma invitau la zilele lor de nastere pentru ca in secret isi frecau mainile de nerabdare sa ma pipaie? Imi ofereau carti cu imprumut doar pentru ca sperau sa le imprumut o parte din cearsaful meu intr-o noapte?
Neah. Nu se poate. Vreau sa fiu naiva in continuare si sa cred ca oamenii (inclusiv barbatii) ma plac (si) pentru ca sunt placuta. Ca imi ofera o carte pentru ca vor sa poarte o conversatie inteligenta cu cineva, ca isi amintesc ziua mea de nastere pentru ca insemn ceva. Mai mult decat o femeie de avut.
Ciudat e totusi ca de cand ma stiu am avut multi prieteni barbati si putine prietene…

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4192

3 comentarii

  1. eu chiar te sustin si prefer sa fiu la fel de naiva in ceea ce priveste relatia cu prietenii barbati… chiar exista prietenii intre femei si barbati si nu exista pic de atractie sexuala… am locuit 1 an de zile cu un prieten… erau seri cand adormeam in acelasi pat si nu s-a intamplat nimic… deci se poate… cred ca tine foarte mult si de cata incredere are el in propria-i persoana… I love men!!! dar el este un exemplar cu care nu as putea face nimic nimiciodata…

  2. Ajungi la un punct in care, intr-o prietenie de lunga durata, ajungi sa iti spui orice tampenie, chiar daca la momentul „unu” nu ai fi deschis gura never ever. Eh, in urma unor astfel de momente, cativa dintre prietenii mei buni buni mi-au marturisit ca da, vroiau sa ma bage in pat :)) insa era evident ca acela ar fi fost punctul mort al relatiei de prietenie, asa ca au preferat sa lase la o parte gandirea masculina. Si nu, nu am facut niciun sondaj…dar la ore tarzii din noapte, cand esti singur si in spatele unui monitor, te mai cuprinde cate un val de sinceritate. Nu cred ca e o regula generala, insa cred ca adevarul este undeva la mijloc.

  3. De-ar intelege si iubitul meu treaba asta, lumea ar fi cu siguranta un loc mult mai bun. El e ferm convins ca toti barbatii cu care am interactionat vreodata au vrut doar un lucru si ca toate relatiile intre 2 persoane de sex opus duc in final in pat. Of, gargauni…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *