And… we have a winner!!!

Gata, am vizionat, am inspectat, am masurat, am batut palma si-am dat avans. Sambata viitoare ma instalez, sper numai sa nu mai intervina ceva, in stilul imprevizibil in care deja m-a obisnuit viata. Asadar, e vorba de un apartament cu 2 camere nedecomandate, dar maricele, 2 holuri, o bucatarie mare si 2 debarale incapatoare, nu foarte departe de centru, 300 de euro pe luna, cu promisiunea proprietarilor ca nu vor mari cel putin un an. Casa n-arata prea grozav, e cu linoleum maroniu dintr-un capat in altul, mobila putina, veche si subreda, chiuvete si cada un pic prea uzate, dar promit s-o fac sa arate impecabil, dati-mi numai putin timp. Am luat deja draperii rosii si verzi, veioze si lampi frumoase, acusi cumpar si mocheta pufoasa si umplu camerele de decoratiuni, carti si restul briz brizurilor pe care le-am tot adunat de-a lungul vremii. Dormitorul va fi verde, livingul va fi crem/rosu. Bucataria… va fi mare si mereu plina de prieteni dragi si arome imbietoare, holul, desi mare, nu va fi niciodata suficient de mare pentru numarul mare de haine si incaltari are musafirilor, balconul va fi invadat instant de Choco, pisicuta mea draga, care va fi fericita sa miorlaie la porumbei si cateii trecatorilor.
Dati-mi o luna si va invit la inaugurare. O sa va placa. Si mai ales, o sa-mi placa mie. O sa o fac frumoasa si calda. O sa o fac acasa. Chiar daca o sa gasesc greu loc de parcare si o sa suspin mereu cand o sa imi aduc aminte de garsoniera din Cismigiu. Nu-i nimic, acum am o noua casa. Cu 2 camere mari si bucatarie mare.
Bun, acum ca am rezolvat-o pe asta, cine ma ajuta cu niste cutii? Si saci grosi de carat haine? Aveti cumva un televizor vechi de dat? La cat o sa ma uit la el, n-as vrea sa investesc intr-unul nou.
Va multumesc mult pentru ajutor si rabdare. Si vorbesc serios cu inaugurarea…

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

6 comentarii

  1. Felicitari, stiu cat de greu este sa gasesti ceva de inchiriat. Bravo mult, mult succes cu redecoratul si, sa fie intr-un ceas bun!

  2. Imi pare rau ca nu-ti citeam blogul pe atunci…ma bagam si eu la inaugurare….ce faceam eu oare pe atunci……imi faceam scenarii si planuri cum sa cuceresc in tip. Am vazut in primavara aia si cate trei piese de teatru/saptamana. Scuze, eu comentez cu intarziere. Iti dai seama ce fain daca o sa primesti comentarii la unele posturi si dupa 20 de ani?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *