Zi insemnata azi!


Mai tii minte cand iti faceam lalele din hartie mov si ti le imprastiam pe toata masa din bucatarie? Sau cand iti cream o felicitare din frezii presate in dictionar, cu poza ta, decupata din cine stie ce fotografie de familie, si lipita intre petalele uscate? Obisnuiam sa complotez cu tata sau cu bunicii, ca sa fac rost de bani si sa-ti cumpar o crema de fata sau un stilou mai rasarit. Asteptam sa ajungi acasa cu inima stransa de teama sa nu ma balbai cand iti recit urarile. Intotdeauna ma gandeam ca poate anul asta n-o sa-ti placa „surpriza” mea, ca poate anul trecut am fost mai inspirata, ca trebuia sa fac mai mult sa te fac fericita de ziua ta. Asa cum faci tu intotdeauna de ziua mea.

Anul asta nu ti-am impaturit lalele mov, nici n-am lipit frezii pe carton. Dar asta nu inseamna ca-mi doresc mai putin sa fii fericita. Inseamna doar ca nu mai sunt atat de naiva sa cred ca acum te-ar mai putea ferici o poza decupata si lipita stramb, cu aracet galben. Altele sunt lucrurile pe care ti le doresti. Dac-as avea puterea, ti le-as oferi eu pe toate. Din pacate insa, nu pot.
Ce pot e sa te iubesc tare, sa iti promit ca sunt aici pentru tine in orice clipa, chiar daca aici-ul asta uneori pare departe. Sa-ti spun ca-ti multumesc pentru tot si ca daca sunt un om intreg acum, in ciuda tuturor lucrurilor, faptul asta ti se datoreaza in primul rand tie.
Te iubesc. Iti doresc sa fii fericita, mandra si sanatoasa, sa ai o viata lunga si colorata, cu cat mai multi oameni dragi in ea! 
La multi ani, mama! Florile sunt pe drum… Daca ai timp, asculta asta
Update: Intre timp, au ajuns florile. Multumesc complicelui, stie el, persoana importanta!
Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4192

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *