Am nevoie sa te aud

Am un moment de deruta. E doar un moment, nu o zi, nu un gand, nici macar o stare. Ma simt goala pe dinauntru si pe dinafara. Nu vad rostul cerceilor mei mov, al soarelui de-afara, al mesajelor frumoase care ma iau prin surprindere de fiecare data, al furnicaturilor pe care le simt pana in varful degetelor cand ma privesti si ma atingi. Vreau sa plang, dar n-am de ce. Si asta ma face sa vreau si mai mult sa plang. Mi-e greu sa insir cuvinte despre asta, fiindca niciunul nu e suficient de gol sa se potriveasca momentului astuia. Ce bine ca va trece in cateva secunde.
Haide, spune-mi cat sunt de minunata si cat de bine e ca suntem.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

4 comentarii

  1. Tu cu cine vorbesti acolooo???

    Si pentru ca se potriveste bine aici, iti reamintesc si o gluma proasta, pe care sigur ai folosit-o si tu cand ai fost mica: „Stie maica-ta ca vorbesti singura?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *