Hai sa mergem

Sa traim, sa ne tinem de mana, sa ne privim in ochi fara sa ne fie frica de ce poate sa insemne asta. Sa ne intindem pe nisip si sa ne uitam fix in mare. Sa ne cumparam inghetata si sa o inghitim repede, inainte sa ne curga pe degete. De fapt, hai s-o lasam sa ne curga pe degete, parca e si mai frumos asa. Sa mergem la un film de dragoste care sa ne convinga ca suntem facuti unul pentru altul, ca personajele de pe ecran. Sa ne punem unul altuia muzica preferata si sa ne laudam cu formatiile noastre preferate. Sa ne facem cadou bilete la concerte si bratari de piele cumparate de pe marginea drumului, la munte. Sa ne zambim doar pentru ca putem si sa ne facem poze colorate cu aparatele noastre ieftine, dar care fac totusi poze colorate, in care aparem noi.
Hai sa visam ca viata pe care o visam e fix asta pe care o traim. Hai sa ne cumparam rochite si tricouri din tari straine. Sa plecam la munte duminica seara si sa dormim intr-o pensiune fara termopane si sa ne spalam pe dinti cu degetul si fara pasta, iar apoi sa intarziem luni la munca si sa nu observe nimeni ca avem hainele sifonate.
Sa ne strangem in brate pana ne pocnesc oasele de la atata stransoare. Sa privim in sus si sa facem cu ochiul complice lui Dumnezeu. Fiindca iata, noi am reusit sa fim asa cum suntem.
Haide, mergem? Nu ne trebuie bagaje, bilete, planuri si programe. Trebuie doar sa ne luam de mana.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4191

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *