Reality bites

Stiti fazele alea din filme, cind el face un gest nebunesc pentru ea, sau ea face un gest nebunesc pentru el, sau amindoi fac un gest nebunesc impreuna? Cind iti dau lacrimile si ti se stringe stomacul doar vazind atita fericire la un loc? Si cind te intrebi de ce naiba fazele astea perfect inspirate se intimpla doar in filme? Ei bine, uneori fazele astea se intimpla si in vietile noastre adevarate. Alteori insa, nu.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

12 comentarii

 1. Mda. Sigur, noi fetele ne dam in vant dupa astfel de scene/momente/trairi. Poate ca si cativa dintre ei, domnii. In realitate insa, putem considera genul asta de gesturi ca inexistente, iar cele cateva exceptii care exista cu siguranta nu fac decat sa confirme regula.
  Romanul nu are cultura relatiilor, a interactiunii cu celalalt. Cati dintre cei din jurul nostru asculta cu adevarat? Cati identifica nevoile partenerului (curent sau potential) si vin in intampinarea lor? Cati isi depasesc comoditatea pentru a-l multumi pe celalalt?

 2. N-as vrea sa se intoarca, nici sa se repete. As vrea sa primesc si sa ofer altele, macar unul pe an, cit inca sint tinara si ma tine inima.

 3. Toata lumea vrea sa aibe parte de asa ceva, normal! e ciudat cum te-ai trezit tu la 8:30 cu ideea asta!

  Publicat de Ionouka la 08:30

 4. Asta e un fel frumos de a spune
  „uneori e soare cand iesi in parc, alteori ploua”?

  Sau … „unele zile sunt vesela si alteori nu, azi e una dintre ele”?

 5. La fel cum unii oameni te iubesc, iar altii te dispretuiesc, desi tu esti la fel si cu unii, si cu altii. Deh, viata e complexa si are multe aspecte. Si mai e un pic pina la ziua ta…

 6. De cele mai multe ori, fazele din filme sunt mult prea frumoase ca sa se intample si in realitate… Asa ca probabilitatea lor tinde spre 0:)

 7. Se intampla, se intampla asa de repede si de rar incat nu-ti vine sa crezi ca ti s-a intamplat tocmai tie…apoi realizezi ca tu ai avut taria sa faci sa se intample…Uneori e mai frumos decat orice film 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *