News flash

Ăsta e unul dintre momentele alea care-ți schimbă viața. La care te întorci după o zi, după o oră sau un an și ți se ridică firele de păr de pe ceafă și-ai da orice să ți se mai întîmple măcar o dată. Din păcate, tocmai asta-l face atît de prețios. Că-l faci doar o dată. Și că într-adevăr îți schimbă viața. Te schimbă cu totul.
Aș pune mai multe detalii aici, dar mi-e teamă că o să stric spuma faptelor. Mai bine ramîne un secret al meu, ca un semn de carte în blog, ca o frunză de mentă înfiptă în crusta prețioasei supe de bine care-a devenit de curînd viața mea.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

9 comentarii

  1. Si eu ma intrebam tot asta, dar in acelasi incercam sa fac si socoteala… Hmmmm… Cam o luna jumate de la cutia cu bomboane… Right? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *