Retrospectiva, Bestfest

Anul trecut pe vremea asta, asteptam. Aveam cu 9 kilograme in plus, incercam fara succes sa fac lucrurile altfel, eram prinsa in niste chestii care se tineau de mine ca o guma de mestecat de talpa sandalei. N-aveam voie la soare, n-aveam voie in mare, ma simteam ca un copil cu nasul turtit de geam, visind sa iasa afara la joaca. Evitam compania celor care-mi stirneau chiar si-un dram de iritare sau plictiseala. Munceam de la 9 la 18, seara pierdeam vremea pe terase la beri nesfirsite, apoi veneam acasa, asezam ceva boabe in bolul ciocolatei si citeam, citeam pina adormeam cu cartea pe fata. Si-n tot timpul asta asteptam. Nici eu nu stiu ce. Ma rog, acum stiu ce, atunci nu stiam. Atunci nu cred ca traiam, imi umpleam doar viata.
Anul asta pe vremea asta, sint frumoasa, bronzata, bruneta. Muncesc pentru mine, cu drag, chiar daca fara carte de munca. Nu mai am in jur oameni oarecare, ci un om. Nu mai timp sa citesc romanele altora, sint prea ocupata sa-mi traiesc propria poveste. Care e drept, a inceput cu o carte. Despre dragoste.
Pina una alta, e bestfest. Azi Patrice si Killers, miine Ayo si Moby, vineri multi si marunti, simbata incheiem cu Santana.
Ne vedem acolo, la o bere si-o poveste?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4189

12 comentarii

 1. eh, frumoasa comparatie. ai ajuns bine! cred ca este super sa te uiti inapoi si sa vezi cat ai evoluat si ca pe masura ce trece timpul nu devii plictisit de viata ci devii "o mai buna version of yourself" 🙂 felicitari! daca nu as fi din craiova as veni si eu la o poveste sa te vad acum, chiar daca nu stiu cum erai 😀 happy bestfest! :))

 2. parcă e un pic mai bine ca bestfestul trecut, dar nu aşa de bine ca la tine. bravo!
  păi ne vedem…dacă ne-om recunoaşte 😉

 3. Merat, te astept la o poveste oricind ai drum p-aici!
  Picatura, welcome back. Pai hai sa ne organizam umpic, poate ne ajuta sahara… nu de alta, da' parca mi-a promis ceva bere… :D.

 4. Sigur ca se poate, si e chiar mai simplu decit pare… 🙂
  Victor, pregateste halbele!
  Merat, sa ma anunti din vreme, sa fac rezervare la placinta aia…

 5. Hm… ieri a jurat ca imediat ce aterizeaza, isi abandoneaza bagajele acasa si da navala la Killers. S-o fi schimbat planul, we'll just have to wait and see… 🙂 and have beers anyway…

 6. Mhm. Eu am ajuns la jumatea Killers jegoasa, nemancata, nedormita…

  Am stat 4 ore la Milano. Intarziere. La 9 jumate seara eram in casa, lasam bagajul, schimbam pantalonii si fugeam pe usa.

  Mda.

  Ne vedem maine? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *