Cum se pregateste o mireasa (foto)

Se ia mireasa proaspat iesita de la coafor…

Se intind pe balcon sutele de culori si pensule si cesti de cafea si tigari si ghivece cu cactusi, obligatoriu un ventilator mare si un fotograf bagacios…Apoi se coloreaza frumos mireasa pe la ochi cu mov si verde si maro, se da cu rimel si blush si gloss si naiba mai stie ce, apoi se confrunta mireasa cu oglinda, musai in apropierea imediata a ventilatorului. Un lesin in acest moment e de evitat.
Se strecoara mireasa in rochie. Apoi se aduna cit mai multe miini pentru lupta cu corsetul, minim opt, mai ales in cazul in care mireasa e prea slaba, iar corsetul risca sa se scurga spre genunchi. Mireasa are grija ca buclele si fardul sa ramina impecabile in timp ce toate miinile alea trag, imping, impung, si in camera sint peste 45 de grade si milioane de emotii.

Mireasa are momente de panica. Milioanele de ginduri si emotii ii cresc pulsul si-i scad volumul coafurii. Toate trebuie ignorate. Cum spuneam, un lesin acum n-ar aduce bucurie nimanui.
Miinile continua trasul si impunsul, in timp ce mireasa isi doreste sa-si ia zborul spre lumi mai racoroase, in care nu s-a inventat corsetul.

Si se face funda…. Mireasa nu se mai gindeste la nimic. Poate la o ceafa de porc la gratar, cu cartofi prajiti si salata de varza cu marar.

O ultima privire in oglinda, inainte de amplasarea voalului…Totul in mai putin de 45 de minute. Mireasa n-a lesinat, deci putem considera prima parte a pregatirii un succes. Ba s-a simtit chiar misto, daca imi aduc bine aminte… 😉

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4167

6 comentarii

  1. Ce mi-a placut sa vad cum te-ai pregatit! Si ce rapid si eficient :)) ai avut o echipa buna 😀 ca sa nu mai spun ce "material" frumos a avut echipa! ultimii pasi pana la momentul zero, cred ca ai avut milioane de ganduri in acele clipe (ar fi interesant un post despre asta 😀 ).
    am totusi o rugaminte: poti pune pozele mai mari? chiar daca dau click pe ele tot micute raman. pls pls pls 😀

  2. Stai, Merat draga, ca mai urmeaza… 🙂 Oricum, e mult mai simplu decit pare, mai ales daca nu tii neaparat sa complici lucrurile…
    O sa scriu despre toate cele, stai sa termin si cu nunta astalalta si promit sa fiu mai explicita. Si voi pune si pozele mai mari, promit.
    Evergreen, sa stii ca un corset bun te scuteste de multe stresuri. Pe linga ca e chiar comod. Si arata foarte bine. Recomand!

  3. Ce interesant, recunosc ca m-am intrebat ce se petrece inainte de nunta, de ce strang toate femeile alea acolo. Multumesc de lamuriri. Pozele sunt extraordinare!

  4. Ionouka sa stii ca privind la pozele tale imi vine maine sa imi iau logodniculk de mana si sa ma marit..Asa tenam nesam…Mi-ai facut pofta de nunta:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *