How we danced our wedding away (foto)
Cel care ne-a urmarit pasii de dans minut cu minut a fost Mircea, cel mai talentat dintre oameni.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4215

13 comentarii

  1. Neatza. Au fost mai multe, de fapt… 🙂 In deschidere a fost un vals vienez pe Cohen, Take this Waltz, apoi a fost un soi de slowfox cu miscari de tango si alte flic-flacuri pe I've got U under my skin, si-apoi a fost ce muzica ne-a pus Grecu'. Pozele sint de pe parcursul intregii nopti, nu doar din dansurile cele doua… Daca reusesc sa urc filmele pe undeva, iti dau link sa ne critici. 🙂

  2. F frumoase poze! Barbatii care sa danseze sunt pe cale de disparitie se pare… 🙁 Am fost ieri la o nunta si m-am intristat. Pe ring eram vreo 20 de femei si nici macar un singur barbat. Dansam singure ca niste lesbiene.

    • Lasa, mai bine, majoritatea barbatilor se misca precum niste sticle pe o usa de frigider… 🙂

  3. […] cu mare spor/ placere din batranul lui shutter. Totul a inceput de la un telefon al Ioanei – http://www.printesaurbana.ro/2009/09/how-we-danced-our-wedding-away-foto.html – : mai Mircea, ce daca au trecut x ani, hai sa facem trash the dress’ul ala!! Hahaha! […]

  4. Ioana de ce nu ai pus si filmuletul cu dansul de la nunta din bucuresti? Sunt sigura ca nu eram singura care s-ar fi bucurat sa il vada.. In celalalt sunteti superbi de-a dreptul!! (Sa nu zici acum ca tre sa ne multumim doar cu acela, ca nu e fair, daca au fost 2 nunti, atunci 2 filmulete sa fie 🙂 )

    • hello! Nu cred ca am filmuletul cu dansul de la bucuresti, dar cred ca e aproape identic cu cel de la PN. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *