Milioane de blegi

Oameni buni (si aici ma adresez exclusiv celor rai, care imi umplu inboxul de dejectii si unele posturi de comentarii verucoase), in loc sa va scarpinati frustrarile acilisea, nu mai bine mirositi un crin, va cumparati ceva frumos, mincati un fornet cald cu telemea, si incetati sa mai poluati locsorul meu virtual cu scuipati d-astia verbali?

Era retoric, nu va ingramaditi cu anonimele voastre curajoase. Uite ce-ati facut, acum m-ati obligat sa reintroduc moderarea comentariilor, tocmai cind cistigasem si eu incredere ca oamenii sint decenti si responsabili. Sigur ca majoritatea sint, numai ca in unele cazuri minoritatea decide cursul evenimentelor, din pacate.

Pentru restul de oameni buni, am aflat de un loc unde cica se face cea mai buna placinta cu brinza de pe la noi. Investighez si va spun. A, si cica au kurtos colacs la targul din kiseleff. Miine avem Simple Minds, joi avanpremiera Avatar, vineri concert Amsterdams, simbata concert Harry Tavitian (pe asta il astept cu cea mai apriga nerabdare), duminica megaromania in silver church. Ia uite ce de-a treaba, nici ca avem vreme sa stam sa ne numaram negii. Sau blegii.

Pin It

5 Comments

 • Bear spune:

  hary? unde, unde? i hate you (metaforic vorbind) fiindca locuiesti la bucuresti! aici in coltzu' hartzii, ultimul concert de jazz misto a fost acum doi ani si jumatate (e drept ca a fost cu al di meola: http://www.youtube.com/watch?v=tBp9-gDl6Qc )
  anyway, enjoy! 🙂

 • Merat spune:

  Esti geniala :)) Tu, armed with words, poti face orice, asa imi dai impresia! Suna ca urmeaza o saptamana buna, iti doresc sa fie asa! Sa va bucurati de concerte si placinte si unul de altul ca sunteti o echipa tare frumoasa! Dupa ziua de azi, chiar trebuia sa va complimentez, m-ati impresionat…again 😀

 • Alma spune:

  Sau stam si numaram fulgiiiiii!!:D

 • dressaddict spune:

  noi, ionouka, uite aici daca-ai ajunge cred ca ne-ai povesti numai lucruri faine. eu salivez de vreo 2 saptamani de cand l-am descoperit pe nenea asta (salivez nu dupa el 🙂 ) ma oftic tare ca e post, ca altfel eram prima pe lista la ospat… poate o mai veni pe la capitala sa ne incante cu asa preparate de soi.

  http://adihadean.ro/2009/12/no-merem-la-capitala-bine/#comments

 • evergreen spune:

  moaaaaaaaaaa ce de evenimente. măcar de-aş avea eu timp.

  prinţeso poate îţi faci timp duminică să vii la colecta de jucărele.

  poţi să propui un loc frumos şi nu prea scump pentru socializare

  pup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *