Am pregatit biletele. Le-am impaturit frumos. Pe toate. Nu pot alege zece vise cele mai frumoase, ca nu ma lasa inima sa declar ca unele-s mai putin frumoase. Nu exista vis urit, la fel cum nu exista ciocolata prea amaruie. Toate visele-s frumoase si merita implinite si premiate. Chiar si cele mai absurde sau rautacioase….

O sa facem asa. Iau biletele cu mine, ma duc in treaba mea prin oras, unde, la terasa cu multi oameni, executam extragerea. Sa fie martori gramada. Plus ca nu mi se pare deloc intimplator ca azi de dimineata, chiauna fiind, am iesit din casa cu palaria rosie de la nunta pe cap, desi uitasem complet ca azi e tombola. Universul tine la tombola asta, asa ca ea va fi as serious as possible. O sa trag de trei ori. Cum ajung acasa, postez numele si visul cistigator extras primul. Daca pina miine dimineata la ora 10, cistigatoarea nu imi confirma prezenta la film, premiul se reporteaza catre cistigatorul extras al doilea. Pe care il postez aici de dimineata cu rugamintea sa-mi confirme ca vine. Daca nici al doilea nu percuteaza rapid, incerc si cu al treilea. Si daca nici asa nu merge, primul comentator care zice Vreau la film merge la film. Ca inseamna ca si-a dorit mult.

Hahaaa, ce de-a vise frumoase in palaria mea… Cine-i mai bogat ca mine azi?!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

2 comentarii

  1. Draga mea, astept cu nerabdare tragerea asta la sorti! Daca da Doamne Doamne si ajunge numele meu ca prin minune pe biletelul extras de Robo, promit ca maine sa ma prezint cu unghiute corai sau turcoaz(alegi tu) in Bucuresti! Asta doar pentru ca VREAU film si cafea cu tine! Am zis:P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *