Vesti bune chiar daca e marti

Rapid, ca mi se incalzeste cheese cake-ul pe birou. Am doua lepse de bifat.

Una de la Adina, alta de la printesa Rox.

Prima leapsa ma obliga sa-mi descriu barbatul in trei cuvinte. Simplu. Barbatul meu e Tot Ceam Visat (unde „ce-am” se scrie cum vreau eu).

A doua e despre cum suna telefonul meu, care nu mai e nici nokia smecher, nici iphone, ci nokia de plastic, d-ala de daca il oferi cadou unui om al strazii, ti-l da inapoi ca al lui e mai performant. Bun, deci telefonul meu de plastic suna la fel indiferent cine ma suna, ca nu-mi pasa de el suficient cit sa umblu la setari. Asa ca suna des si la fel. Ta-na-na-na, ta-na-na, sunetul ala al lui Nokia pe care-l stim si-l iubim cu totii. Pe cind aveam telefoanele mele bune, aveam sunet de apel personalizat doar pentru sotzu, sa stiu sa raspund rapid si cu vocea mea cea mai mieroasa. Nu mai stiu ce sunet era, o lalaiala a lui iphone. Iar pe nokia aveam Royksopp, Happy up there. Ca nah, eu eram Happy up here.

Va mai spun ca e clar, mergem in delta. Am rezervat, am parafat, pe 8 iulie o sa-mi bag dejtele pina la incheietura in mamaliga proaspata si mujdei bulgaresc turnat din belsug peste peşte, mult peşte, saramura, la gratar, marinat, ciorbit, afumat, de tot felul.

Si sint tot mai aproape de iphone. De unul nou. Nou pentru mine, nu neaparat el sa fie nou. De care jur pe roz ca o sa am grija ca de mama.

Si avem bilete la Gotan, si la Aerosmith, si la Sonisphere, si joi mergem la film. Ati terminat cu dorintele, gata? Pregatesc extragerea din palarie?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4174

10 comentarii

  1. Ce frumos ai descris pe Robo 🙂 Ma asteptam la ceva adjective, dar m-ai surprins iar 🙂
    Super cu mersul in delta, all that fish, i'm a little jealous! Kidding :))
    Pe atunci voi fi terminat si eu cu licenta asa ca zile frumoase all around!
    Bafta multa cu noul iPhone! Fingers crossed!

  2. da, mai, frumos ai zis :* sa te relaxezi in Delta cu "tot ceai visat" 🙂 scris si inchipuit, dar mai ales real cum se impliesc uneori dorintele :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *