douazecisitrei octombrie

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4191

16 comentarii

 1. Ioana, salutare draga mea! Off topic (nb – eu mi-am dat seama ca e Herastrau, as vrea sa stiu care-i crisma :-)!) vrea sa-ti multumesc din sufletelele si stomacelele noastre fericite (al meu s-al iubitului) pentru articolele tale despre Alioli! Deci am fost lunea trecuta (azi o saptamana) s-am recidivat aseara si de abia astept sa mai ajung!
  Extraordinar! Inutil sa-ti povestesc ca meniul nostru a aratat aidoma si identic cu ce ai scris pe blog! Crevetii sunt fantassssstici, absolut fantastici! Iar Migas-ul de jambon….offff! Decat ca la antreu, din partea casei s-a mai materializat doar pasta de usturoi, fara cea de rosii! Opinez ca din cauza ca le-a trecut sezonul (rosiilor! La Alioli eu il declar deschis! Am zis!)
  Asa ca draga mea draga, munca ta nu e in zadar, nici blogul, iti datoram (sau, ma rog, eu iti datorez!) multe momente frumoase si gustoase!
  Te imbratisez cu drag si iti doresc o a saptamana fabuloasa!

 2. Anca, sa va fie de bine! Am incredere in Alioli, unde revin si eu cam saptaminal!
  Pozele de ieri sint de la Charme, unde NU va recomand sa mergeti. Va povestesc acus si de ce.
  Orestia, :). Sper ca sinteti bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *