Mi-a scris bunicaaaaaaaaa!

E prima vedere pe care o primesc de la Bunica! I-am recunoscut scrisul frumos inainte sa apuc sa-i citesc semnatura. Si nu mi-a trimis o vedere, ci doua! Una cu Cetatea Neamtului, la care-am fost noi impreuna intr-o frumoasa toamna, si alta cu orasul Piatra Neamt. Pfiu, ce lungi sint astea doua zile pe care le mai am de trait pina sa ajung la ea….

Bunica mea draga, cea mai zina dintre bunici, scrisul tau aranjat si frumos este fix ca sufletul tau de femeie inteleapta si dreapta. Tare mi-ar placea sa afli cit de bine-mi umpli tu inima cu o caldura si cu un miros de-acasa care numai de la tine stie sa vina asa natural. Te iubesc mult, pentru 31 de ani in care mi-ai fost bunica si zeu, pentru vederile astea doua, pentru ca intri in jocurile mele de copil chiar si acum cind sint om mare, pentru ca faci sarmale bune si pentru ca nah… te iubesc si-as vrea sa te tin de mina in fiecare zi. Si uite ca acuma pling aici la birou pentru ca mi-e teama ca eu n-o sa stiu niciodata sa fiu asa minunata ca tine.

9 Comments

 1. Merat

  Sa-ti traiasca bunica ta draga! Si sunt sigura ca dansa e foarte mandra de tine si ca deja esti la fel de minunata! Va imbratisez, doamnelor! 🙂

 2. Flv

  Draga Ioana nu ai cum sa fi altfel 😉
  Eu nu te cunosc si mi se pare ca esti speciala, doar asa citindu-te.
  Sarbatori Fericite!

 3. Anonymous

  Caligrafia bunicii tale este exact ca alei mele! Nu-mi vine sa cred! Ce bine de tine ca inca o mai ai in viata! A mea s-a stins anul trecut si pentru ca nu am mai fost in tara de 4 ani, nu am apucat sa o vad… Iubeste-o si cinsteste-o cat mai poti, pana nu e prea tarziu.

 4. Adela Stan

  Doamne, toti bunicii au acelasi scris?! Bunicul meu (care a fost postas!) avea acceasi caligrafie, asa cum zicea mai sus cineva. Minunat! Este minunata bunica! Sunt minunati toti bunicii din lume! Sa te bucuri de ea cat mai mult timp!

 5. Simona

  Ce cadou frumos! Sa te bucuri de ea si de toti cei dragi de Craciun! Sa iti traiasca si sa iti incarci bateriile cand ajungi pe "meleagurile natale"!
  Eu, din pacate, de o saptamana nu mai pot striga pe nimeni Bunica..nu mai are cine sa imi raspunda:(……

 6. Ionouka

  Merat, e o modesta ea bunica mea…
  FLV, multumesc, wait till u know be better…
  @Anonim, o iubesc enorm, cit de mult se poate si un pic peste!
  Adela, pentru ca sint oameni cuminti, d-aia pare ca au scris la fel.
  Simona, imi pare rau ca ai pierdut-o…

 7. Oana

  vaaai, ce frumos! sa-titraiasca!

 8. Madelaine

  Nu am prea multe cuvinte…nu pot sa spun decat ca m-ai facut si pe mine sa plang, gandindu-ma ca nu o sa fiu niciodata la fel de buna cum era ea. 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.