Primele vederi de la voi

In lumea mea plina de muci de om racit a iesit soarele. Secretara a dat buluc de dimineata in biroul meu cu un teanc de chestii  in brate si mi-a marturisit ca e prima oara cind aduce atit de multe felicitari si vederi la un singur om. Nu-s chiaaar atit de multe, dar sint toate de care aveam nevoie in dimineata asta impotmolita. Sapte. Oana din sectorul 4, Printesa Mofturoasa din Bucuresti, Odetta din Tirgoviste, Maria din Bacau, care-mi scrie pentru prietena ei Gabi (Maria, sa stii ca a ta n-a ajuns), Roxana din sectorul 5, Roxana din sectorul 3, Dana din Bucuresti. Asta-i teancul meu de ginduri bune pe ziua de azi.

Ce sa mai zic… le-am citit pe fiecare de citeva ori. Va multumesc si va string in brate, o sa va raspund (daca mi-ai scris si adresele voastre) la fel.

Si daca nu mi-ati scris deja, va rog din nou s-o faceti. Vedere, ginduri, timbru, cutie postala, fericire in capul printesei. O sa vedeti ce misto e sa gasiti chestii colorate in cutia postala (imediat ce va raspund). N-ar fi frumos sa incepem asa o chestie pe termen lung? Sa avem fiecare acasa o cutie de tabla in care sa colectionam ilustrate cu vorbe bune de la oameni pe care nu-i cunoastem? Haideti, sigur aveti o posta in drum. Si cel mai prafuit model de vedere cu globuri e nemaipomenit! >:D<

12 Comments

 1. MD

  Awww, sunt in top 7 :). Sora mea colectioneaza vederi de prin tari staine, asa ca in fiecare vacanta caut ca disperata o posta!

 2. Ambasadoarea

  Bsi, adica io-s singura care nu s-a prins ca vederile tre sa fie tematice, ca tot vin sarbatorile? 😀
  Asta e. Io trimit 2, n-au nici o treaba cu iarna, ba chiar nici o urare de genul nu am scris pe ele. Hmmm.

 3. Ionouka

  MD, noi ne trimitem noua insine vederi de oriunde mergem. Asa avem o poza cu stampila postei din tara cu pricina! 🙂
  Ambasadoare draga, da' n-a zis nimeni ca-i musai sa fie tematice! Sa fie cu iubire, aia-i tot. Pisicute, plaje insorite, anything goes! Astept cu maaare curiozitate!

 4. Moldoveanca

  Este extrem de tare ideea!!! Atat de impersonale au devenit contactele umane din cauza internetului incat chestia asta cu trimisul vederilor e ca o gura de aer proaspat!

 5. Dana

  Mai vine una de la o alta Dana din Bucuresti 🙂

 6. Ionouka

  Moldoveanca mea, eeexact d-aia am pornit joaca de-a vederile. Sa raminem cu ceva in mina, ca ce-i virtual nu poate fi strins la piept.
  Dana, multumesc, astept!

 7. maria

  Pai, importanta fu cea pentru Gabi! Amu' de le-am trimis impreuna, era musai sa poposeasca in acelasi timp?!:) Faptul ca le-am lasat in cutie la 17 ieri seara si azi una si-o terminat drumu' poshtuistic este oricum peste asteptarile mele.

 8. Onitzza

  Eu n-am drum la posta decat miercurea viitoare. Ma mai primesti atunci? Probabilc a va ajunge dupa Craciun, but… whatever 🙂

 9. Ionouka

  Maria, sigur vine si a ta, ne trebuie doar putintica rabdare.
  Onitzza, e bine si atunci. O sa o primesc de Sf Ioan si-o s-o consider cadou de ziua numelui. 🙂 Multumesc!

 10. Alice

  Buna! Vine una si de la Campina – scrisa in mare graba si fara adresa expeditorului. Mi-a placut mult ideea.

 11. adinutz micutz pufos..ninge peste tine

  Azi au pornit spre tine niste ganduri pufoase si din Polonia 🙂

 12. Oana P

  Ma bucur ca ti-a ajuns vederea, ma si gandeam ca la ce vreme e afara, pana ajunge la tine, o sa se stearga ce-am scris… nu prea am eu incredere in posta romana 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *