Revolutie de idei lipsa

Ieri n-am raportat starea postei, ma iertati, am avut o zi imbicsita, in care iar mi-a venit sa-mi scot creierul si sa-l pun undeva deoparte, sa nu se contamineze cumva de prostia din jur. Acum e prea devreme sa ma pling ca n-am primit nimic, ca n-a venit posta inca. Sint sigura c-or sa vina lucruri. Va povestesc acus ce si de la cine.

Intre timp, pregatim ultima revista de anul asta. Apoi plecam spre moldova cea minunata, care ne-asteapta cu porcarii, mamaliga si ceapa. Vrem sa ne urcam pe Ceahlau, sa ne dam pe pirtie, sa mergem la concert Suie la Piatra Neamt, sa jucam o canasta si sa ne mutam de pe o canapea pe alta cu ochii in aceleasi filme de craciun care ne plicitisesc de un deceniu. Iar de Revelion… asteptam idei si invitatii. 🙂 Eu sint misto la petreceri, ca maninc destul de putin, ma imbat relativ rapid, si-apoi dansez si fac glumite, spre amuzamentul celorlalti invitati.

Face cineva ceva deosebit anul asta de revelion? Nu petrecere in club, nu bairam acasa, nu inghesuiala sub turnul effel cot la cot cu 350.000 de turisti, nu Stela si Arsinel la televizor… Altceva?

Pin It

12 Comments

 • Mary spune:

  Deosebit?Pai Revelion in 2, acasa pentru ca pe 1 ianuarie la ora 7jumate trebuie sa fiu la birou.Dar imi convine de minune, pentru ca am avut un an extrem de obositor si sa pierd o noapte nu e tocmai de dorit.Doar pijamale, un pupic si nani.

 • Evergreen spune:

  Sa ma luati si pe mine!!! 😀

 • Andrada spune:

  Eu intru in categoria bairam acasa :D. Nu la mine acasa, dar …
  Cu ce intentionezi sa te dai pe partie? 😛

 • adinutz micutz pufos..ninge peste tine spune:

  eu in ca nu stiu ce-o sa fac 😀 deja incep sa fiu mai nerabdatoare ca tine in privinta plicului trimis din Polonia … ar cam trebui sa ajunga, am olecuta de emotii :p te pup!

 • Ambasadoarea spune:

  A, da, deosebit e cuvantul. Deosebit e schimbatul de scutece (nu-i bai, ca asa stiu sigur ca vom avea noroc:), deosebit e si alaptatul din 3 in 3 ore sau chiar mai des(Iris e toata o gura). Darrrr, cand toate astea vin de la un copchil frumos, care mai e si tot al tau, parca nici nu-ti doresti altceva. Parca, nu stiu sigur:D

  PS: Si Galati e in Moldova.

 • Ionouka spune:

  Mary, da, iata un revelion altfel! Foarte bine ca nu esti suparata pe programul linistit!
  Evergreen, hai, plecam pe 24 dimineata! 🙂
  Andrada, dans in sosete pe covor? Genial! Eu cu sania, sotul cu schiurile. Relax, n-am parasit clubul nostru de protest!
  Adina, n-a ajuns a ta, sa stii… Probabil miine!
  Ambasadoarea mea, suna bine ce spui tu acolo. Bine pentru tine, ca e copilul tau, evident… Aveti si voi ceapa pe toate drumurile la Galati? 🙂 Si apropo, tu cind mai scrii ceva la tine pe blog?

 • Eufio spune:

  poate ne zarim prin Piatra la un vin fiert / pe partie…ca deh – nu e Piatra cat Bangalore….

 • Ralux spune:

  eu fac 27 de ani 🙂

 • Ionouka spune:

  Eufio, sa stii ca putem sa si organizam o intilnire, daca nu vrem sa ne lasam complet pe mina destinului…
  Ralux, la multi ani buni, sa petreci frumos! >:D<

 • Andrada spune:

  Avem sosete,exista si covor :D. Unul foarte fluffy chiar.

 • Ralux spune:

  Multumesc frumos, Ioana!

 • Adela Stan spune:

  Ma duc in Fundu Moldovei, la propriu si la figurat! Abia astept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *