Revolutie de idei lipsa

Ieri n-am raportat starea postei, ma iertati, am avut o zi imbicsita, in care iar mi-a venit sa-mi scot creierul si sa-l pun undeva deoparte, sa nu se contamineze cumva de prostia din jur. Acum e prea devreme sa ma pling ca n-am primit nimic, ca n-a venit posta inca. Sint sigura c-or sa vina lucruri. Va povestesc acus ce si de la cine.

Intre timp, pregatim ultima revista de anul asta. Apoi plecam spre moldova cea minunata, care ne-asteapta cu porcarii, mamaliga si ceapa. Vrem sa ne urcam pe Ceahlau, sa ne dam pe pirtie, sa mergem la concert Suie la Piatra Neamt, sa jucam o canasta si sa ne mutam de pe o canapea pe alta cu ochii in aceleasi filme de craciun care ne plicitisesc de un deceniu. Iar de Revelion… asteptam idei si invitatii. 🙂 Eu sint misto la petreceri, ca maninc destul de putin, ma imbat relativ rapid, si-apoi dansez si fac glumite, spre amuzamentul celorlalti invitati.

Face cineva ceva deosebit anul asta de revelion? Nu petrecere in club, nu bairam acasa, nu inghesuiala sub turnul effel cot la cot cu 350.000 de turisti, nu Stela si Arsinel la televizor… Altceva?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4193

12 comentarii

 1. Deosebit?Pai Revelion in 2, acasa pentru ca pe 1 ianuarie la ora 7jumate trebuie sa fiu la birou.Dar imi convine de minune, pentru ca am avut un an extrem de obositor si sa pierd o noapte nu e tocmai de dorit.Doar pijamale, un pupic si nani.

 2. eu in ca nu stiu ce-o sa fac 😀 deja incep sa fiu mai nerabdatoare ca tine in privinta plicului trimis din Polonia … ar cam trebui sa ajunga, am olecuta de emotii :p te pup!

 3. A, da, deosebit e cuvantul. Deosebit e schimbatul de scutece (nu-i bai, ca asa stiu sigur ca vom avea noroc:), deosebit e si alaptatul din 3 in 3 ore sau chiar mai des(Iris e toata o gura). Darrrr, cand toate astea vin de la un copchil frumos, care mai e si tot al tau, parca nici nu-ti doresti altceva. Parca, nu stiu sigur:D

  PS: Si Galati e in Moldova.

 4. Mary, da, iata un revelion altfel! Foarte bine ca nu esti suparata pe programul linistit!
  Evergreen, hai, plecam pe 24 dimineata! 🙂
  Andrada, dans in sosete pe covor? Genial! Eu cu sania, sotul cu schiurile. Relax, n-am parasit clubul nostru de protest!
  Adina, n-a ajuns a ta, sa stii… Probabil miine!
  Ambasadoarea mea, suna bine ce spui tu acolo. Bine pentru tine, ca e copilul tau, evident… Aveti si voi ceapa pe toate drumurile la Galati? 🙂 Si apropo, tu cind mai scrii ceva la tine pe blog?

 5. Eufio, sa stii ca putem sa si organizam o intilnire, daca nu vrem sa ne lasam complet pe mina destinului…
  Ralux, la multi ani buni, sa petreci frumos! >:D<

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *