Apel catre expeditori misteriosi

Incep procesul de selectare, printare, redactare, distribuire si expediere a vederilor din regat catre cutiile voastre postale. Numai ca acum invirtindu-ma prin teancul de lucruri de la voi imi dau seama ca imi lipsesc niste adrese. Asa ca va rog mult si insistent, daca tot ati mers pina la posta pentru mine, mai faceti un lucru mic (da, asa e, nu se termina niciodata lista cu rugaminti), de data asta din confortul biroului/dormitorului sau sufrageriei voastre: trimiteti-mi adresele voastre, sa va pot trimite marfa princiara. Nume, adresa, cod postal, oras si ce-o mai trebui, nu stiu, ca voi ati trimis vederi, nu eu. 😀

Asadar, sint scosi la apel pe urmatorii:

Onitzza (faine animalutze, daaaa, si lista ta cu lucruri bune e de invidiat, nu alta)
Roxana din UK (cu mosii care fac ski nautic, stii tu) – multumesc, acum 2 minute a ajuns
Mica, draga de ea, din Hong Kong (vederea de la tine a batut calea cea mai lunga, iti multumesc si sa stii ca mi-e dor de tine si de cum miroseai tu a coca de prajitura….)
Sabrina (daca mi-ai dat felicitarea live, asta nu inseamna ca nu ma supar daca nu ma lasi sa-ti raspund in mod traditional, la plic)
Ana cu felicitarea mare, alba si patrata care nu mi-a scris decit un singur cuvint in ea.
(inteleg de ce a fost scurt si la obiect, iti multumesc si eu, dar vreau s-o fac pe hirtie, pls help), tot ce stiu e un timbru de Curtea de arges
Adela Stan
Arais (ce, crezi ca in Budapesta nu ajung vederile din Ro?)
Carmen (Londra)
Ingrid (jermania?)
Raluca, asta de pe timbrul verde e adresa postala? Asta cu 3010 Ames, IA, bla blaaa?
Maria Xing
Roxana Popescu din sect 3
Cristina din Tg Jiu
Orestia
Ambasadoarea si fetele ei (pentru cea mai baloasa trimit separat)
Alina Toma din Cimpina
Odetta din Targoviste
Gabi Dobrescu (pai draga mea, tocmai tu sa nu-mi lasi adresa?) hm.
Rox Evergreen
Cookie
Mioara din Bucuresti

Inainte sa va eschivati si sa spuneti ca nu e nevoie sa va raspund, imi permit sa va contrazic puternic. Si pina nu primiti vederea, nici nu va las sa ma trimiteti la curtea de apel. Pentru ca e misto sa primesti vederi, e misto sa le astepti, sa te gindesti ca poate a ta s-a pierdut, sa nu stii ce scrie pe ea, sa fii dezamagit ca e atit de putin loc pe ea, sa o intorci de pe o parte pe alta de trei ori ca poate ti-a scapat ceva… Voi stiti cum e sa le trimiteti, eu stiu cit e de misto sa le primesc, e vremea sa facem schimb de roluri.

Asadar, astept adresele voastre la ionouka@gmail.com. Cit de repejor, ca pina la finele lunii sa-mi mai scrieti o data si eu sa va raspund in februarie si tot asa. Eu v-am zis ca incepem un dans, care spre deosebire de alte dansuri, se lasa cu amintiri pe carton colorat, dintre cele mai pretioase.

Si daca inca nu mi-ati scris, n-a expirat termenul inca. Detalii despre promotia cu vederile, aici. Nu se cistiga mare lucru, doar ceva sentimente calduroase sub pulover.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4182

4 comentarii

  1. Ma pui sa stau cu ochii pe cutia postala :))) Merita totusi asteptarea… sa stiu ca mai pot primi si altceva in afara de facturi…. 😛
    O idee minunata, cum ziceam… 🙂

  2. Da, foarte captivant pt noi, cei ce asteptam doar de la tine, dar pe tine nu te vad bine daca in fiecare luna vei scrie si trimite cate n-spe mii de scrisorele/ felicitari etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *