Aţi veni?

Să presupunem că sîmbăta viitoare (adecătelea pe 3 decembrie) v-aş pofti la un ceai într-o ceainărie. Pe voi, ochii care citiţi şi degetele care tastaţi aici zi de zi sau numai ocazional sau poate niciodată. Să ne cunoaştem şi la ochi, nu numai la vorbe. Să ne cunoaştem prima oară, sau a doua, a treia oară, dac-am avut deja norocul să facem schimb de impresii faţă în faţă. Aţi veni?

(calcul intern: pe 1 e ziua mea, dar nu ştiu cîtă lume are liber joi şi vineri, aşa că m-am gîndit că sîmbătă ar fi mai practic, deşi ştiu, e weekend lung, multă lume se duce la munte mare spa bunici bulgaria, dar nah, cine rămîne prin propria ogradă si are poftă de-un ceai la miez de zi, poate să se-adune cu mine în jurul unei mese, şi mi-ar fi de folos să ştiu dinainte dacă e măcar cineva sau dacă sînt 25 de cineva, ca să pot alege un loc şi să rezerv masa)

Aşadar, aţi veni?

Menţiune importantă: să nu vă prind că daţi banii pe cadouri, că nu despre asta e vorba, ştiţi doară că lucrurile nu-s importante. Dacă îmi puteţi aduce în dar nişte încredere şi o căruţă de zîmbete, pe alea le iau!

Tags

173 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *