Pentru voi doamnelor: un domn

Acum vreo două seri zăceam pe canapea cu o bere în mîna stîngă și o țigară în dreapta. Bine, fără țigară, aia era numa în imaginația mea. Și frecam telecomanda pe posturile de filme în căutare de ceva serial amuzant. Și după ce HBO și HBO Comedy mă dezamăgesc ele cras cu Kung Fu Panda, respectiv Toy Story 2, dau p e amărîtul de Film Box. Unde ce să vezi. El. Bărbatul. Tînăr, sexi, alb negru. Ba mai și vorbește germană. Nu, bre, nu era pornache, era un film nemțesc sînt sigură că foarte bun, din păcate nu m-am uitat c-am adormit. Dar înainte să adorm și să-l visez m-am bucurat mult pe dinăuntru, că orice ocazie să-l văd pe Bărbat e mare prilej de extaz. Și m-am gîndit să vă bucur și vouă ochii și inima, că tot e ziua domniilor voastre.

Cristoph Waltz. Bun. Actor, bărbat. Fără să-mi propun, am văzut toate filmele în care a jucat din 2009, de cînd l-a scos Tarantino din Germania și l-a făcut ofițer nazist în Inglorius Basterds. Și l-am iubit în toate. Are el așa un stil, un aer, un păr, o linie a obrazului… ceva foarte încins. Și eu nu mă înmoi prea ușor. Keanu Reeves m-a lăsat întotdeauna rece, la fel și frumușelul de Jude Law. M-am păstrat pentru domnul Waltz.

Iar dacă nu pricepeți despre ce vorbesc, mamelor, doamnelor, fetelor, puștoaicelor, bunica, click aici să-l vedeți tînăr, dezbrăcat, cu plete șamd. Da, există un cont de tumbler pe care-l cheamă Fuckyeahcristophwaltz. Și nu, nu e făcut de mine, la naiba.

Bonus, un ghid video despre arta seducției. Prezentat de Bărbat, evident.

Via Metropotam, cărora le foarte mulțumesc, aveam nevoie de asta.

Nu că-i bun?

Pin It

26 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *