Pentru voi doamnelor: un domn

Acum vreo două seri zăceam pe canapea cu o bere în mîna stîngă și o țigară în dreapta. Bine, fără țigară, aia era numa în imaginația mea. Și frecam telecomanda pe posturile de filme în căutare de ceva serial amuzant. Și după ce HBO și HBO Comedy mă dezamăgesc ele cras cu Kung Fu Panda, respectiv Toy Story 2, dau p e amărîtul de Film Box. Unde ce să vezi. El. Bărbatul. Tînăr, sexi, alb negru. Ba mai și vorbește germană. Nu, bre, nu era pornache, era un film nemțesc sînt sigură că foarte bun, din păcate nu m-am uitat c-am adormit. Dar înainte să adorm și să-l visez m-am bucurat mult pe dinăuntru, că orice ocazie să-l văd pe Bărbat e mare prilej de extaz. Și m-am gîndit să vă bucur și vouă ochii și inima, că tot e ziua domniilor voastre.

Cristoph Waltz. Bun. Actor, bărbat. Fără să-mi propun, am văzut toate filmele în care a jucat din 2009, de cînd l-a scos Tarantino din Germania și l-a făcut ofițer nazist în Inglorius Basterds. Și l-am iubit în toate. Are el așa un stil, un aer, un păr, o linie a obrazului… ceva foarte încins. Și eu nu mă înmoi prea ușor. Keanu Reeves m-a lăsat întotdeauna rece, la fel și frumușelul de Jude Law. M-am păstrat pentru domnul Waltz.

Iar dacă nu pricepeți despre ce vorbesc, mamelor, doamnelor, fetelor, puștoaicelor, bunica, click aici să-l vedeți tînăr, dezbrăcat, cu plete șamd. Da, există un cont de tumbler pe care-l cheamă Fuckyeahcristophwaltz. Și nu, nu e făcut de mine, la naiba.

Bonus, un ghid video despre arta seducției. Prezentat de Bărbat, evident.

Via Metropotam, cărora le foarte mulțumesc, aveam nevoie de asta.

Nu că-i bun?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4215

26 comentarii

  • L-ai vazt in vreun film? Ca numa asa din poze, sint de acord cu nu straluceste…

 1. Fain tare:x mi-ai facut ziua mai buna cu pozele astea, de cateva luni l-am descoperit si eu dar…imi place mult mai mult acum la maturitate, are un aer clasic si sexy in acelasi timp:)

 2. L-am vazut in Apa pentru elefanti si il identific cu personajul de acolo, desi stiu ca e doar un rol si in viata reala nu e asa. Asa ca nu pot sa spun ca-mi place. E „the bad guy”.

 3. ce mi-a sarit inimia din piept cand am vazut notificarea pe email! ma si gandeam ca ai vreun domn de dat :))))
  eu il plac din django, nu l-am retinut in celelalte filme, probabil pt ca era bad gay 😛

 4. Sunt impresionata, credeam ca eu sunt cam ciudata ca mi se pare foarte hot Cristoph Waltz… Felul in care arata e secundar – sunt altii mai aratosi. Dar nu stiu daca exista vreun tip mai taletat, mai inteligent, mai carismatic, mai plin de personalitate 🙂

 5. No way Jose! Nu-mi spune absolut nimic si nici in filmele de mai sus nu l-am remarcat. E chiar neinteresant si neatragator. (Nu dati cu pietre, ganditi-va ca o sa fie more for you.:))) )

 6. Not my type…there are others soooo much hotter! Cum ar fi Matt Bomer din White Collar, si da, Keanu Reeves – e unul din preferatii mei! Si din Old Hollywood – Clark Gable si Gregory Peck!

 7. Nici eu nu ma dau in vant dupa actori. Pot sa spun ca toti Keanu, Brad, Jude si altii „frumosi” ma cam lasa rece. Dar Christoph Waltz…. hmm 🙂 Nu imi place Trantino, dar am mers sa vad Django doar pentru Christoph Waltz :)) La tinerete nu prea imi place, are parul lung si tunsoare de fata 🙂

 8. Mie hot nu mi se pare, nu e genul meu, e prea blond, dar mi-a placut la nebunie in rolul din Django si m-am bucurat mult ca a luat Oscarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *