Avem căsuță!

Dacă sînteți cu mine de ceva vreme, știți deja că eu uneori am impresia că trăiesc în filme. Mai știți U got mail cu Tom Hanks și Meg Ryan, în care ei își tot scriu emailuri și se îndrăgostesc și apoi își dau întîlnire pentru prima oară pe Crystler Building? Eh, cam așa și eu cu omul, numai că la noi a fost Diverta. Și cum în mai toate filmele americane, totul începe idilic, apoi se întîmplă ceva (un mic/mare dezastru), și apoi spre final paradisul se reface și devine chiar mai mișto ca la început? Dap, la fel și în mine, mereu e bine, apoi se întîmplă ceva nasol (un incendiu, un accident, o părăsire, o moarte), care mă face să zac, numai că după o vreme Universul (cu numele ăsta sau cu alt nume, de Dumnezeu sau de Karmă sau poate de Noroc) îmi întinde o mînă, nu doar să mă ridice, dar să mă salte (ca să am de unde cădea mai cu zgomot data viitoare).

Nu-s specială, știu, cu toții sîntem așa, se cheamă viață și-i musai să dansăm cu ea așa cum ne cîntă. Ce voiam de fapt să spun cu introducerea asta dezlînată e că ne-am luat căsuță poștală. Acum rămîne doar s-o umpleți voi! De niște ani deja vă tot rog să-mi scrieți cu pixul. Și-am primit, Slavă Domnului, niște sute de vederi, felicitări, scrisori, ba încă primesc periodic cîte-o vedere din Hong Kong sau o felicitare din Peru. Tare mă bucură toate, la majoritatea am și răspuns în cîteva rînduri, așa mare satisfacție am cînd arunc plicul în cutia mare roșie!

Bun, așadar vă invit să ne scrieți, mie și Sofiei. Sau numai ei. O să-i păstrez plicurile voastre și i le dau cînd o ști să citească. Pot fi poze cu făpturile voastre roz. Sau numai un gînd. O să vă răspundem, dacă ne lăsați o adresă. Știu că e oribil să stai la coadă la poștă, dar daca reușiți să cumpărați mai multe timbre de 1 leu odată, apoi puteți timbra singuri plicul. Tare ne-ar bucura să găsim cutia noastră poștală plină!

În altă ordine de idei, am nevoie de șase mame cu pici sub 3 ani care vor să se înscrie într-o leapșă cu cărți. Trebuie să-mi lăsați adresa de corespondență, eu vă trimit instrucțiunile, voi trebuie să trimiteți la rîndul vostru scrisori la alte șase mame și o carte unui copil pe care vi-l indic eu. Dacă toată lumea se ține de treabă, peste cîteva săptămîni puiul vostru va primit 36 de cărți. 🙂 Nu că-i fun?
LE: Gata, ne-am strîns gașca, dacă mai vreți să vă înscrieți, le rugăm pe cele șase mămici deja înscrise la mine să vă includă și pe voi restul, bine? Mămicile înscrise sînt, în ordinea în care mi-au trimis deja adresele lor: Andra, Ami, Corina, Laura, Bianca și Cristina Maria!

Și în ultima ordine de idei de astăzi, Vunk își lansează un clip nou, Doi somnambuli, filmat în LA. Cristina Bazavan spune că e nemaipomenit și eu am încredere în ea. Iată-l:

Așadar, scrieți-ne. Sîntem la O.P. 2 C. P. 155, București, pentru Ioana și Sofia.

Pin It

33 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *