Avem căsuță!

Dacă sînteți cu mine de ceva vreme, știți deja că eu uneori am impresia că trăiesc în filme. Mai știți U got mail cu Tom Hanks și Meg Ryan, în care ei își tot scriu emailuri și se îndrăgostesc și apoi își dau întîlnire pentru prima oară pe Crystler Building? Eh, cam așa și eu cu omul, numai că la noi a fost Diverta. Și cum în mai toate filmele americane, totul începe idilic, apoi se întîmplă ceva (un mic/mare dezastru), și apoi spre final paradisul se reface și devine chiar mai mișto ca la început? Dap, la fel și în mine, mereu e bine, apoi se întîmplă ceva nasol (un incendiu, un accident, o părăsire, o moarte), care mă face să zac, numai că după o vreme Universul (cu numele ăsta sau cu alt nume, de Dumnezeu sau de Karmă sau poate de Noroc) îmi întinde o mînă, nu doar să mă ridice, dar să mă salte (ca să am de unde cădea mai cu zgomot data viitoare).

Nu-s specială, știu, cu toții sîntem așa, se cheamă viață și-i musai să dansăm cu ea așa cum ne cîntă. Ce voiam de fapt să spun cu introducerea asta dezlînată e că ne-am luat căsuță poștală. Acum rămîne doar s-o umpleți voi! De niște ani deja vă tot rog să-mi scrieți cu pixul. Și-am primit, Slavă Domnului, niște sute de vederi, felicitări, scrisori, ba încă primesc periodic cîte-o vedere din Hong Kong sau o felicitare din Peru. Tare mă bucură toate, la majoritatea am și răspuns în cîteva rînduri, așa mare satisfacție am cînd arunc plicul în cutia mare roșie!

Bun, așadar vă invit să ne scrieți, mie și Sofiei. Sau numai ei. O să-i păstrez plicurile voastre și i le dau cînd o ști să citească. Pot fi poze cu făpturile voastre roz. Sau numai un gînd. O să vă răspundem, dacă ne lăsați o adresă. Știu că e oribil să stai la coadă la poștă, dar daca reușiți să cumpărați mai multe timbre de 1 leu odată, apoi puteți timbra singuri plicul. Tare ne-ar bucura să găsim cutia noastră poștală plină!

În altă ordine de idei, am nevoie de șase mame cu pici sub 3 ani care vor să se înscrie într-o leapșă cu cărți. Trebuie să-mi lăsați adresa de corespondență, eu vă trimit instrucțiunile, voi trebuie să trimiteți la rîndul vostru scrisori la alte șase mame și o carte unui copil pe care vi-l indic eu. Dacă toată lumea se ține de treabă, peste cîteva săptămîni puiul vostru va primit 36 de cărți. 🙂 Nu că-i fun?
LE: Gata, ne-am strîns gașca, dacă mai vreți să vă înscrieți, le rugăm pe cele șase mămici deja înscrise la mine să vă includă și pe voi restul, bine? Mămicile înscrise sînt, în ordinea în care mi-au trimis deja adresele lor: Andra, Ami, Corina, Laura, Bianca și Cristina Maria!

Și în ultima ordine de idei de astăzi, Vunk își lansează un clip nou, Doi somnambuli, filmat în LA. Cristina Bazavan spune că e nemaipomenit și eu am încredere în ea. Iată-l:

Așadar, scrieți-ne. Sîntem la O.P. 2 C. P. 155, București, pentru Ioana și Sofia.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4218

33 comentarii

 1. Eu o sa va mai scriu cu siguranta :). Am obiceiul ca si de Craciun, sau de zile de nastere sa trimit felicitari scrise de mana, asa ca sunteti pe gustul meu. Asa de dragute, voi doua!

 2. Pe un principiu similar functioneaza postcrossing.com, doar ca primesti si trimiti vederi de la si catre persoane diferite, de fiecare data.
  Cind ti se aduna mai multe vederi, fa-le o poza sa vedem si noi 🙂

 3. Cu voia ta o să îi scriu și eu Sofiei. Mi-am cam stricat scrisul, dar o să o ajuți tu, când va veni vremea, să deslușească. Adresa este cea din postarea mai veche? Mi se pare o idee minunată!

  • Nuuu, tocmai de aia am casuta, ca sa am adresa noua! Scrie acolo in post: OP 2 CP 155, Bucuresti! Asteptam cu mare drag!

 4. Ce idee frumoasa! Dar, din pacate, nu pentru mine, la ideea cu cartile ma refeream (sper ca nu am facut o cacofonie). Eu nu am copiii sub 3 ani si nu sunt nici in Romania. Dar iti (va) voi trimite carti postale sau felicitari sau doar poze, de pe unde ne preumblam. Nu ma pricep la scris felicitari, sper sa nu iti fie rusine cu mine :)))

  • Am eu 5 locuri. Astept adresa completa pe e-mail iar in momentul in care primesc instructiunile, trimit si eu mai departe. E-mail -ul meu este: biarox84@yahoo.it

 5. Se pare ca locurile s-au cam ocupat, pentru ca bineinteles, m-am trezit putin mai tarziu!
  Daca vreo mamica descopera ca are un spatiu liber pe undeva, luati-ma si pe mine in considerare.
  Rebecca are 2 ani si jumatate si e o dulceata cheliuta cu 2 ochi superbi, mari si albastri!
  Astept un semn pe adresa mea de e-mail niculitis@yahoo.com!
  Va doresc numai bine tuturor si carti cat mai multe pentru minunile roz sau albastre din viata voastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *