Brunch regal: e clar, se face!

Dragilor, gata, e bătut în cuie, după ce-am discutat și vizitat cîteva cafenele și ceainării care au tot strîmbat din nas că da de ce zonă de nefumători, da de ce fix sîmbătă, am ales-o pe cea care ne primește cu copchii cu tot, pe noi și doar pe noi, să ne cunoaștem cu prilejul aniversării mele de 30 (și ceva mărunțiș nesemnificativ) de ani. Nu zic direct aici care-i locul cu pricina, că mi-e că ne trezim cu vreun spirit neprietenos la fața locului gata să ne facă praf tava cu french macarons (din 50.000 de oameni care se învîrt p-aici, nu toți or fi pașnici și binevoitori). Să fie totuși un private pary, chiar dacă e pentru public. 🙂

Așadar, vă invitez pe voi, cititori și cititoare mai vechi sau mai noi de blog regal, să beți un ceiuț sau o cafeluță cu mine de (aproximativ) ziua mea sîmbătă, pe 30 noiembrie, la ora 11.30 fix, în loc frumos din Piața Romană (sau pe-acolo). Ca să aflați exact unde trebuie să aterizați, lăsați-mi în comentarii sau trimiteți-mi pe email la printesa @ printesaurbana.ro adresa la care să vă trimit indiciul final.

Vom fi doar noi acolo, așa că nu se va fuma. Puteți veni cu copilașii de orice vîrstă, loc de joacă nu e, dar sigur se vor aduna mai mulți și vor încinge joc ad-hoc cît noi ne cafengim (adică voi, că eu nu beau cafea). M-ar ajuta să știu de pe acum cine vine, să știu cîte scaune și mese punem la fața locului, să nu ne pregătim pentru 20 și să ne trezim 80 (haha, asta ar fi chiar mișto, o să ne cunoaștem chiar prea bine din prima) sau să am listă de 50 și să vină 15 (ups, asta ar face rău la self-esteem și după aia va trebui să dau bani pe conferințe de self-esteeming).

Am încropit chiar și un frumos colaj semnificativ, să nu fie invitația complet plictisitoare, iată:

tea party

So, cine vine?

19 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *