Ceaiul regal: cum a fost

La început au fost fricile, iubirile, visurile mele, toate puse aici ca să mă vindec eu. Apoi au fost cinci cititori, apoi o sută, apoi un milion de cititori. Comentarii zeci de mii, articole mii, schimburi de idei, de gînduri, de încurajări, de poze și povești. O familie mare, cu mame și tați în Canada, Australia, Italia, România, Africa de Sud. Mame, pui, fete tinere, bunici, cîteva bone, educatoare, cîini și pisici.

Stăteam cu fundul pe o masă la Cafepedia și mă uitam la toți oamenii ăia frumoși veniți acolo pentru că i-am invitat de ziua mea. Purtau la piept insignele făcute de mine, ca un fel de simbol al unei secte secrete ai cărei membri cred sincer că Viața e pumoasă! Purtau și copii fericiți, blonzi, pletoși, cu ochi albaștri. Și rîdeau, n-am mai văzut atîția oameni bucuroși la un loc hm… cred că de ani buni, de cînd începea vacanța mare și exploda de fericire tot liceul!

La final au venit ospătarii la mine să-mi spună că ei n-au văzut așa copii frumoși niciodată. Închipuiți-vă un băiat înalt și solid, bine tatuat, chel și cu barbă, care-mi spune: Vai, dar n-a plîns nici unul, deloc, eu nu știam că ăștia micii știu să nu plîngă!

Și mamele, doamne, trebuia să le vedeți pe mamele mele! Frumoase, fericite, blînde, cum s-au grupat ele cîte trei patru să se cunoască mai bine! Cum ne-am făcut poze care mai de care și am mîncat tortul cel fără de cusur, cum ne-am promis noi că ne mai vedem și că ne mai iubim pe viu și altă dată!

Am primit cadou și un nemaipomenit film cu zeci de fete dragi mie care n-au putut ajunge la party, în schimb s-au filmat și au trimis marfa altor cîtorva nebune frumoase care au adunat și au montat ca să am eu ce plînge acolo…

Am avut și tombolă cu mai bine de 100 de premii, multe au rămas netrase, așa că le ofer zilele astea pe pagina de Facebook a blogului, să aruncați un ochi. Mulțumesc tuturor sponsorilor, le dedic și lor postări dedicate pe Facebook să le întorc favorul.

tombola

Am fost 120 de suflete bucuroase acolo. Cînd am pus pe podeaua casei și ultimul buchet de flori și ultimul cadou, omul mi-a zis:
– Femeie, uau, zici c-ai cîștigat alegerile!

Așa-i. Am cîștigat alegerile pentru cel mai norocos om. M-au votat oamenii ăștia care nici nu mă cunosc prea bine, care mi-au făcut film și mi-au scris felicitări și și-au adus copiii să-mi cînte la mulți ani!

Nu e că am primit zece cărți geniale. Că am făcut duș cu gelul de duș de la voi. Că am în picioare papucii roz cu Minnie Mouse de la voi sau că mănînc la miezul nopții macarons de la voi. E că a fost atît de multă lume frumoasă acolo încît mi-am umplut camerele inimii cu speranță că o să fim bine, și noi și copiii noștri.

Am lipsit de-acasă trei ore, primele trei ore departe de ei de cînd s-a născut Ivan. M-am întors la copiii mei flămîndă de ei, i-am mirosit bine, i-am strîns în brațe, am alergat de la unul la altul cu o poftă nebună de ei. Mi-a făcut bine contactul cu restul lumii, n-am mai lipsit niciodată de-acasă fără ei amîndoi. Și probabil nici n-o s-o mai fac în următorul an, pentru că așa sînt lucrurile și pentru că sînt bucuroasă că așa sînt lucrurile.

A mai trecut un an peste noi, sîntem mai mulți, mai buni, mai optimiști, e bine! Vă mulțumesc pentru tot!

Pozele sînt făcute de Magda Constantin, mulțumesc, Magda!

Minunatul tort de 100 de persoane a fost făcut de Grace Couture Cakes, care sînt în acest moment cei mai nemaipomeniți furnizori de torturi couture din România. Dar despre ei, mai multe vă spun curînd.

Cu ocazia pozelor de la petrecere veți vedea și noul logo, care va apărea curînd și aici pe blog cu o nouă organizare și noi funcționalități. Sper să vă placă, eu îl iubesc!

Ziua Printesei - web-1

Ziua Printesei - web-2

Ziua Printesei - web-4

Ziua Printesei - web-6

Ziua Printesei - web-7

Ziua Printesei - web-8

Ziua Printesei - web-16

Ziua Printesei - web-18

Ziua Printesei - web-19

Ziua Printesei - web-20

Ziua Printesei - web-23

Ziua Printesei - web-25

Ziua Printesei - web-26

Ziua Printesei - web-27

Ziua Printesei - web-29

Ziua Printesei - web-30

Ziua Printesei - web-33

Ziua Printesei - web-35

Ziua Printesei - web-37

Ziua Printesei - web-38

Ziua Printesei - web-44

Ziua Printesei - web-45

Ziua Printesei - web-47

Ziua Printesei - web-49

Ziua Printesei - web-50

Ziua Printesei - web-51

Ziua Printesei - web-52

Ziua Printesei - web-54

Ziua Printesei - web-57

Ziua Printesei - web-58

Ziua Printesei - web-59

Ziua Printesei - web-61

Ziua Printesei - web-63

Ziua Printesei - web-64

Ziua Printesei - web-65

Ziua Printesei - web-67

Ziua Printesei - web-70

Ziua Printesei - web-78

Ziua Printesei - web-79

Ziua Printesei - web-80

20 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *