Atelier online de creare povestiri terapeutice pentru copii și pentru noi

Sâmbăta asta organizez la București un atelier special, pe care, în mod excepțional, îi vom transmite live pentru o taxă modică, necesară pentru acoperirea costurilor tehnice. Vom învăța alături de un psihoterapeut doctorand în procese creative și o femeie deosebită, Alexandrina Carmen Ene, care este rolul terapeutic al povestirilor, cum reușesc ele să ne vindece și cum învățăm să creăm pentru noi și pentru copiii noștri povestirile potrivite, oricând avem nevoie de ele, noi sau copiii. Pentru că da, și noi avem nevoie de povestiri să ne vindece.

cover atelier povesti

Pentru că pot organiza acest eveniment doar în București, dar știu că există interes în țară și în străinătate, pentru că toți avem nevoie de povești să ne vindece, am reușit pentru prima oară să implementez un sistem de acces online cu taxă simbolică pentru cei care vor să urmărească online seminarul. E important însă să aveți acces la internet sâmbătă, de la ora 10.45 sau oricând până luni seara, să puteți da click și introduce parola unică pe care v-o trimit după efectuarea plății, ca apoi să puteți viziona evenimentul integral.

Înainte de asta, aș vrea să vă povestesc despre ce vom vorbi mai exact, ca să decideți dacă vreți să priviți sau nu atelierul online. Dr. Ene ne va explica de unde vine fascinația pentru povești și pe cine vindecă ele: pe cine le scrie, pe cine le spune, pe cine le aude? Care este rolul povestirilor? Trebuie să le spunem copiilor basmele tradiționale, chiar dacă unele dintre ele ni se par înfricoșătoare?

Aceasta va fi partea teoretică a seminarului, care va dura aproximativ 20 de minute. După ea va urma partea practică, ce va include un exercițiu pe baza unei povestiri pentru copii, pe care-l voi face eu împreună cu Carmen Ene (va fi un moment delicat, cu vulnerabilități multe și autenticitate la un loc). După ce terminăm acest exercițiu, vom invita pe cineva din public să lucreze împreună cu Carmen în a crea împreună o poveste vindecătoare pornind de la un conflict pe care îl are cu copilul și pe care ar dori să îl gestioneze cu ajutorul unei povestiri. Vom folosi pentru asta păpuși și pe noi înșine. Vor fi momente extrem de intense și de valoroase.

La final vom avea o sesiune de întrebări din public. Cei care urmăresc evenimentul live îmi pot trimite întrebări pe pagina de Fb a blogului, iar eu le voi adresa către Dr. Ene în timpul evenimentului, pentru ca și cei prezenți la atelier să audă răspunsurile, în ideea că le poate fi util.

Costul de acces la transmisiunea live a evenimentului este de 23 de lei. După achitarea taxei veți primi pe email un link de acces și o parolă unică pe care le veți folosi pentru a urmări live (sau în cursul următoarelor 49 de ore, când aveți timp) tot atelierul. Formularul pentru înscriere și plată este aici. După înscriere veți primi pe email datele de plată, vă rog să verificați și folderul SPAM. Înscrierile la transmisiunea live și plata se încheie vineri la ora 20.00.

Vă mulțumesc, sper să fie util tuturor!

 

PS: Tocmai s-au eliberat 4 locuri la eveniment sâmbătă pe motiv de gripă, dacă vreți să participați, completați acest formular și urmați vă rog instrucțiunile de la finalul lui.

17 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *