Ce-am mai povestit la TV și radio în ultimele zile (video) și ce lansări mai urmează

Zilele trecute am apărut într-un material la Digi24 despre cărți scrise de oameni activi în social media.

Ieri a intrat și materialul despre cartea Mami, e gata, la Jurnal pentru copii, tot pe Digi 24. Reportajul începe la minutul 15.09, delicioși copiii care au povestit despre carte!

Acum câteva săptămâni am fost live la Ziarul Financiar alături de Cristian Hostiuc, am vorbit despre părinți, despre blog, despre cărți. Puteți urmări emisiunea aici:

Zilele trecute am înregistrat o emisiune radio pentru Europa FM cu Adi Hădean, un povestitor pe care îl admir și îl urmăresc de multă vreme, o emisiune despre copii și mâncare, o puteți urmări aici:

Săptămâna trecută am filmat și un clip despre educația civică a copiilor pentru Ioana Marinescu, îl vedeți mai jos.

La finele lui ianuarie am filmat și cinci rețete video din cartea Mami, e gata? pentru Happy Channel, se vor difuza în februarie și martie, o să pun pe blog clipurile imediat ce le primesc, sunt foarte simpatice!

retete mami e gata la tv

Neapărat vreau să vă anunț și programul următoarelor lansări și evenimente în țară:
Pe 4 martie ne vedem la Ploiești la un eveniment mare și frumos.
Pe 11 martie organizez la București alături de Corina Allan de la Pasagera.ro un mare workshop despre sănătatea pielii noastre și a copiilor.
Pe 18 martie ne vedem la Biblioteca Astra din Sibiu.
Pe 25 martie, la invitația extraordinară a Ateneului din Iași, vom organiza în sala mare un eveniment uriaș!
Pe 2 aprilie vin la Brașov la Târgul de carte, facem și acolo lansare!
Și în mai aș vrea să ajung din nou la Chișinău! Rămâne să stabilesc data!

Abia aștept să ne (re)cunoaștem!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

10 comentarii

  1. buna! Te urmaresc de ceva vreme, iti citesc articolele si urmaresc postarile despre educarea copiilor ” cu blandete” iar fetita mea iti asculta in fiecare seara povestile 🙂
    Am vazut ca ai in agenda ca pe data de 4 martie sa ajungi in Ploiesti si mi-ar placea sa particip la un eveniment organizat de tine. Ne poti lasa cateva date …. fi sigura ca santem multe care vrem sa te cunoastem 🙂
    O zi minunata!

    • salut, maine o sa public toate informatiile despre eveniment, pe scurt, pe 4 martie, de la 10.30, la Teatrul Toma Caragiu! pregatim momente si pentru copii, dar mai ales pentru mame! 🙂

    • La Timisoara abia am fost acum cateva saptamani, cred ca revin la toamna. Pentru Arad inca nu am planuri, incerc tot asa, in toamna.

  2. „Pe 11 martie organizez la București alături de Corina Allan de la Pasagera.ro un mare workshop despre sănătatea pielii noastre și a copiilor.”
    Dacă poți să ne dai mai multe detalii despre acest eveniment, ar fi superb. Am căutat și pe pagina pasagera.ro, dar nu e trecut nimic legat de workshop. Mulțumesc!

  3. Am achizitionat de aproximativ 3 saptamani prima ta carte cu Ema si Eric. A devenit preferata gemenilor iar baiatul cel mare isi face mana la citit cursiv pe ea, le citeste celor mici seara in locul meu. E preferata lor, am luat-o si in vacanta cu noi, fetita se identifica cu Ema, fratele geaman cu Eric desi intelege ca e mai mic in carte.
    Adora numele Ciocolatei si ilustratiile.
    Acum imi pare rau ca nu am luat – dar urmeaza sa o fac clar- si volumul cu cartea de bucate si asteptam cu drag viitoarele carti cu cei doi fratiori.
    Printul e foarte frumos dar din pacate legaturile dintre pagini sunt cam slabe, fara sa o bruscam nu arata prea grozav, a trebuit deja lipita, poate cei de la editura vor putea imbunatati calitatea pe viitor.

    • salut, o sa transmit editurii, din pacate unele carti (cam una la o mie) se mai desface, este o eroare normala a masinii de legat, imi pare rau ca nu e perfecta. 🙁

    • Aproximativ …cam in cat timp va aparea si o a treia carte cu aventurile celor doi? Stiu ca ai facut acel sondaj cu subiecte posibile… 🙂 Ne pregatesti vreo surpriza inainte de vara? Paste?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *