Am mai scăpat de-o iarnă! Happy Mărțișor tuturor!

E oficial! Am mai supraviețuit unei ierni!

S-a încălzit, e soare, am văzut și ghiocei prin curți, mai sunt încă patru luni până o să mă lățesc toată pe plaja aia grecească și o să stau în apă cu fundul în sus și cu ochii la pești și arici și caracatițe mici. Numai gândul ăsta m-a ținut în viață când afară erau minus multe grade, copiii trăgeau de mine să-i scot în parc, iar eu îi refuzam fără urmă de regret.

– Copii, e frig. Nu-mi place frigul. Stăm în casă. O să ieșim afară după ce înfloresc ghioceii.

Au supraviețuit. De-acum gata, ieșim, zburdăm, respirăm, alta-i viața când pe geam intră lumină aurie, nu doar gri apăsător.

Vă dorim o primăvară vie și colorată, sper să avem prilejul să ne întâlnim, să povestim, să ne inspirăm și să ne încurajăm și anul acesta.

Copiii se fac mari, nouă ne cresc sufletele și ne ies peri albi, suntem tot mai aproape de ziua în care o să ne luăm și noi rulota aia și o să pornim cu ea prin lume de capul nostru.

Ce bine că am scăpat de iarnă! 🙂 Happy mărțișor, 1 martie fericit, an nou bucuros și tot ce vă doriți, să fie cu soare și cald și bine.

Să vă alegeți baba, bine? 🙂 De la 1 la 9. În poza asta sunt doar șapte babe, două au plecat cu rulota pe Valea Loarei. 🙂

babele

Sursa: discoverbucovina.info

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

6 comentarii

  1. Moaaaa, cat am asteptat-o si pe primavara asta. Am asteptat-o atat de mult ca daca ma gandesc prea tare la asta ma intristez ca peste 6 luni vine toamna iar!
    Ce ma bucur ca e cald si soare. Si copiii se bucura. Umblam fara şube!
    Jos şuba, tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *