Colecția de carte pentru părinți Educație cu blândețe este gata să vă cunoască!

În sfârșit vă pot anunța cu mare bucurie lansarea primelor trei cărți pentru părinți din colecția Educație cu blândețe, pe care o coordonez la Editura Univers.

Educația cu blândețe a copiilor noștri, dar și a părinților care au înțeles că se poate și alfel, fără abuzuri și umilințe, care caută să se vindece și să ofere generațiilor viitoare un început curat, bazat pe cooperare și respect, este motivul pentru care am căutat și am adus și în limba română cărți care ne oferă sprijin, informații documentate și revelatorii, soluții și idei care ne vor ajuta să avem o relație armonioasă cu copiii noștri, cu partenerii și cu ceilalți adulți.
 
Cele trei cărți pe care le vom lansa sâmbătă, 9 septembrie, și pe care le puteți deja precomanda (detalii, link și voucher găsiți la final), sunt:
 
Janet Lansbury – Nu există copii răi
 
Janet Lansbury  este autoarea unuia dintre cele mai populare bloguri de educație parentală din SUA, discipol al specialistei în parenting Magda Gerber. Cartea este bazată pe idea că bebelușii sunt persoane adevărate, chiar dacă sunt noi pe lume. Ei trebuie tratați mereu cu respect și înțelegere, ca orice altă ființă umană. Prin exemple practice și răspunsuri la scrisori ale părinților care cer sfaturi pentru a reacționa la situații concrete, autoarea cărții oferă un ghid practic de parenting care le va fi util părinților cu copii de până în 5-6 ani. Veți reuși să impuneți limite eficient și să vă simțiți un părinte competent. 🙂
 
Jesper Juul – Copilul tău competent
 
Terapeutul danez Jesper Juul își ilustrează afirmațiile cu exemple din îndelungata sa carieră de psihoterapeut de familie, căpătată pe parcursul a zeci de ani, în multe zone ale lumii. Părinții (de fapt, adulții în general) ar trebui să țină cont de competența emoțională a copiilor și de feedbackul sincer pe care îl primesc în mod constant de la aceștia. O altă condiție necesară pentru dezvoltarea copiilor este deprinderea, cu ajutorul părinților, a unui limbaj personal în care să-și exprime sentimentele și nevoile. Această carte vă va ajuta să vă schimbați perspectiva asupra relației părinte-copil. Veți privi copilul cu alți ochi și vă va fi mult mai ușor să construiți cu el o relație armonioasă.
 
Bruno Bettelheim – Psihanaliza basmelor
 
O carte incredibil de revelatorie, care vă va seduce și vă va schimba, despre câtă nevoie au copiii de basmele tradiționale, despre cum îi ajută ele să se înțeleagă, să se accepte, să fie optimiști și să aibă încredere în lume. O carte surprinzătoare, intensă și bine documentată!
 
Vom vorbi despre aceste trei cărți cu Alexandrina- Carmen Ene, psihoterapeut și doctorand în procese creative, și cu Gáspár György, psihoterapeut relațional, vă vom răspunde la întrebări și vom povesti despre relația noastră cu copiii.
 
Copiii sunt bineveniți, ca de obicei, Terasa Monteoru este un spațiu confortabil pentru ei. Îi așteptăm cu o piesă de teatru cu păpuși, creată și jucată de Ana Lambru Crăciun și păpușile ei, și cu înghețată artizanală delicioasă de la Dolci Coni. 
Toate cărțile vor fi disponibile la lansare, abia sosite de la tipar. Vor avea, desigur, preț special la lansare.
 
Mulțumesc Editura Univers pentru încredere și Roxana Soare pentru ilustrațiile de copertă, le găsesc absolut minunate. 🙂
Vă aștept cu mare nerăbdare la terasa Monteoru, sâmbătă de dimineață, de la 10.30. Evenimentul de facebook pe care anunț detalii este acesta.

Cărțile pot fi precomandate deja de AICI, cu livrare începând din 11 septembrie, în toată țara și în străinătate.
Ele au următoarele prețuri:

Nu există copii răi – 24,9 lei
Copilul tău competent – 34,9 lei
Psihanaliză basmelor – 49,9 lei

Le puteți achiziționa pe oricare dintre ele și veți primi o reducere 20% cu codul EDUCATIE (click pe linkul acesta). Dacă veți pune în coș (AICI) pachetul cu toate cele trei cărți și aplicați voucherul PRINTESAURBANA, veți beneficia de un discount de 25%, adică veți primi toate cărțile cu 82,27 lei (fără transport, care este 8 lei pentru România).

Așa arată coșul de cumpărături cu discountul aplicat la întreg pachetul:

Spor la citit! 🙂 Și vă aștept la lansare!

11 Comments

 1. buna. eu am incercat sa command acum cu codul PRINTESAURBANA si nu imi da nici un discount. poate nu au actualizat ei pe site?

  • Printesa Urbana

   salut, sigur ai bagat codul corect? incerci de pe desktop sau de pe telefon? codurile merg, am incercat si eu si deja sunt cateva comenzi cu codul activat, am pus acum un screenshot in articol. PRINTESAURBANA e pentru pachet, EDUCATIE e pentru cartile separat.

  • si la mine a mers, am incercat acum

 2. A mers acum. Eu am pus separate fiecare carte in cos, si acolo nu mergea codul PRINTESAURBANA. Apoi am vazut ca exista si pachetul;
  Merci!

 3. oana

  Ce pret vor avea cartile la lansare?

  • Printesa Urbana

   Discountul va fi in jur de 20-25% fata de pretul de coperta.

 4. Alina

  Printeso, poate reusesti sa duci in Romania cartile lui Isabelle Filliozat. E o psiholoaga frantuzoiaca ce are mult succes in tarile francofone si cred ca ar merita tradusa si in Romania, sunt cateva extradordinare, uite aici bibliografia ei: http://www.filliozat.net/bibliographie/

  Si tot in lumea francofona a aparut o carte care are mare succes, tipa tot tine conferinte (este educatoare si din cate stiu incearca sa generalizeze metodele de pedagogie alternative, inca nu i-am citit cartea din pacate): https://www.amazon.fr/LOIS-NATURELLES-LENFANT-CELINE-ALVAREZ/dp/2352045509

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *