Ce-ar fi dacă într-o zi ți-ar cădea un nor în cap? (patru cărți noi pentru copii)

Cum ar suna norul, lovindu-se de capul tău? Ar face POC sau doar pfff? Ai începe să vezi totul în ceață? Ți s-ar aburi ochelarii? Ți-ai lua zborul?

Ce-ai face dacă norul s-a lipi de tine și nu ți-ar mai da drumul? Ar ploua peste toți cei care stau lângă tine în autobuz. Ai avea mereu hainele ude și părul lipit de cap. Pielea ți-ar fi mereu ciuciulete. Ai avea apă în cizme și ar trebui să porți rimel waterproof, pe care-l urăști.

Dar ai avea un prieten special. Ai putea să-l numerotezi cu nr. 9 și să te așezi pe el. Ai putea să dormi pe el sau să sari pe el ca pe o trambulină.

Te-ai ascunde la umbra lui când soarele e prea puternic, la prânz. Te-ar răcori cu o ploaie de vară când mori de cald, la coadă la Poștă.

Te-ai piti când n-ai chef să fii găsită.

Mi-ar fi plăcut să scriu eu povestea asta despre o fetiță care s-a împrietenit cu un nor. Și care, când prietenia lor devine prea strânsă și norul prea mare, are de făcut o alegere grea. Eu nu știu zău ce-aș fi ales.

Prietenul meu, norul

Cartea e frumoasă și plină de metafore și întâmplări haioase. Copiii mei o știu pe de rost deja. E disponibilă deja pentru comandă, costă 31,9 lei, aici.

O lansăm sâmbătă de la 11.00 la Cărturești Carusel, o voi citi cu mare drag copiilor prezenți la lansare, alături de celelalte cărți pe care le lansăm sâmbătă, și despre care găsiți detalii mai jos.

Am citit Prietenul meu, norul, cu copiii, ascultați ce-a ieșit:

Preferata Sofiei dintre cele patru cărți noi este cea de mai jos. O poveste suedeză cu ilustrații ale unei artiste multipremiate din Polonia. Bețișoara e o mică eroină romantică, foarte curajoasă, inventivă. Un fel de Alice în Țara Minunilor.

Bețișoara pe tărâmul fericirii

O puteți vedea aproape în întregime mai jos, costă 34,9 lei, o găsiți aici.

Avem și o carte foarte practică, se numește Curățenie pentru începători. Costă 31,9 lei, o puteți comanda aici. Foarte foarte bună pentru copiii care se lasă greu convinși să strângă după ei. 🙂

Preferata lu Ivan este Umbrela roșie, o poveste chinezească despre regăsire. Poate și pentru că lui îi plac în general umbrelele… 🙂 Costă 34,9 lei, e disponibilă aici.

Pentru cititorii blogului, fiecare dintre cărți sau combinații de două sau trei au Reducere 20 % pentru cărțile din seria UNICORN cu voucherul COPIL (dați click pe linkul de mai sus ca să le vedeți).

Dacă vă doriți toate cărțile, am pregătit
Reducere 25 % pentru pachetele de carti Unicorn, adică veți plăti pe toate patru 100 de lei dacă veți folosi voucherul UNICORN (dați click pe linkul de mai sus ca să le vedeți).

Se va mai adăuga un cost de 9 lei pentru transportul prin curier oriunde în România.

Am mai făcut un pachet special cu fetițe eroine, format din Bețișoara, Prietenul meu, norul și Fetița care voia să salveze cărțile (care rămâne cartea mea preferată dintre toate cele pe care am ales să le aducem în limba română). Pachetul are o reducere de 25%, cost final 86, 7 lei. Îl găsiți aici.

Vă reamintesc despre Fetița care voia să salveze cărțile, o bijuterie de carte. 🙂

Vă aștept la lansare mâine! 🙂 Sper să se bucure cei mici de cărțile acestea!

Despre cărțile de parenting pe care le lansăm mâine am scris deja aici. Hai și voi! 🙂

12 Comments

 1. June

  Multumim frumos! Avem deja toate cartile tale, si pt mari si pt mici. La fel si seria de educatie cu blandete si acum am intregit biblioteca cu toate cele 5 carti pt copii prezentate in articol. Abia asteptam sa le citim!

  • Printesa Urbana

   Sa va bucurati de ele! ♡

  • Taina

   Pentru cat timp sunt valabile voucher-ele?

  • Printesa Urbana

   o luna! 🙂

 2. Le-am comandat pe toate 4. Astept cu nerabdare sa le primesc… Sunt sigura ca aceste carti sunt pentru mine… Nu stiam ca ma pot indragosti de cartile pentru copii! Cea mare si cea mica (unica) are doar in anisor 🙂

  • Printesa Urbana

   sa te bucuri de ele! 🙂

  • Au venit! Sunt tare dragute. Sa stii ca am si in top! Preferata? Prietenul meu, norul! Urmata de Betisoara, Umbrela Rosie si… Copiii devin chiar at at de dezordonati ca’i nevoie de o carte sa le explicam cum state treaba? :))))

  • Printesa Urbana

   pai ce, nu ai copii? 😛

 3. Daniela

  Cu ce cod cupon pt cele 3, primim reducerea?

  • Printesa Urbana

   Cuponul de 25% e valabil pentru cele 4 carti, si este UNICORN. Pentru trei sau mai putine, reducerea e de 20% cu codul COPIL.

  • Daniela

   Mersi frumos! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *