Scrisoare către Moș Crăciun pentru Alexa

Dragă Moș Crăciun,

Ajută această fetiță de niciun an să strângă banii ridicol de mulți de care are nevoie ca să supraviețuiască. Au reușit și alții înaintea ei, merită și ea.

În loc de timbru la scrisoarea asta, pun în contul ei niște bani și lucruri de donat pe grupul pentru ea.

Vreau ca Alexa să aibă o șansă!

Alexa are 11 luni. Șansele ei de a supraviețui peste 2 ani sunt de doar 10%. Alexa suferă de SMA1, ca și Robert și Noel, ei au reușit să strângă cei 2.1 milioane de dolari pentru tratamentul genetic. Alexa are și ea nevoie de același tratament și este foarte departe de suma necesară (au strâns abia 20% din costul tratamentului), așa că vreau să contribui și eu.

Robert a primit deja injecția prețioasă, Noel urmează, în prima săptămână din septembrie. Sper să fie bine micuții!

Ea e Alexa, alături de mama ei.

Familia Alexei este din Chișinău, sunt oameni modești, nu au atât de multe conexiuni în lumea asta, așa că aș vrea să contribui și eu. Am licitat deja câteva obiecte pe grupul ei, care este aici.

Voi posta un banner în sidebar timp de o lună pentru orice firmă care donează 500 de euro sau mai mult către asociația care strânge bani pentru ea (doar să nu fie firme de masaj erotic, casino șamd, e totuși un blog de familie aici).

Alexa nu prea mai are timp…

Darius, fratele Alexei, își dorește să se poată juca împreună.

 

Cum puteți voi contribui:

❤Doneaza 2€ prin SMS la numarul 8828 cu textul Alexandra (pentru Romania)
sau 45 MDL prin sms la numarul 2910 cu textul 607(pentru Moldova)
❤Paypal: verginiavintu@yahoo.com
❤ Cont ING Romania
Titular: Verginia Vintu
RON: RO30INGB0000999910586563
EUR: RO94INGB0000999910586575
USD: RO77INGB0000999910586590
SWIFT: INGBROBU
❤ Cont MAIB Moldova
Titular: Verginia Vintu
MDL: MD82AG000000022593150448
Nr. card: 4356960060969612
SWIFT: AGRNMD2X
❤ Donații în contul Asociației Impreuna pentru Bubu: http://impreunapentrububu.ro/doneaza/ (Important: cu mențiunea “Donație Alexandra”)
❤Donații în contul Asociației Ensar Duman: https://asociatiaensarduman.ro/cause/save-alexa/.
Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

8 comentarii

  1. Este sfasietor, sa ai nevoie de o suma de bani atat de mare pt a salva ce ai mai drag pe lume. Nu pot sa realizez ce e in sufletul acelor parinti, cum mai esti om cand trec zilele si se scurge viata copilasului tau. Sper sa doneze cat mai multa lume, orice ajutor conteaza.
    Multumim, Ioana, ca incerci sa ii ajuti!

    • Daca aveti la Telekom, este posibil. Puteti suna si intreba. Sau aveti setat in telefon, sa nu trimite-ti mesaje la numere scurte.

    • Mai incercati, va rog! Am reusit chiar acum, prin SMS/Telekom! Dumnezeu sa Le Dea putere parintilor si SUFLET tuturor celor care citesc aceasta postare si se pun pentru o miime de secunda, in locul acelor oameni!
      Este peste puterea mea de a intelege si „procesa”, aceste sume absolut astronomice pentru o familie simpla, ca si a mea, a lor, a multora dintre noi (2.1 mil dolari!!!!!).

  2. Buna ziua! Foarte frumos din partea dumneavostra ca ati scris acest articol despre Alexa. Din pacate, sunt mult mai multi copilasi care sufera de aceasta boala: Alessia, gemenii Ciutac, Mihail. Astea sunt cazurile mediatizate, probabil sunt mult mai multi…din pacate. Am fost alaturi de Robert, apoi de Noel, acum luptam pentru cei de mai sus. Haideti sa le dam tuturor o sansa la viata! Atasez link-urile catre paginile create special pentru ei. Multumim inca o data?

    https://www.facebook.com/groups/2693977677496678/?ref=share

    https://www.facebook.com/groups/749355595491433/?ref=share

    https://www.facebook.com/groups/1439635312883972/?ref=share

  3. Doamne ajuta, sa doneze cati mai multi oameni cu suflet.? Alexandra are nevoie de o armata de oameni sa castige lupta cu 2,1 milioane de dolari. Sa nu ramanem indiferenti. Putin cu putin se face mult. Orice suma ajuta?.

  4. Eu cred ca este foarte frumos daca cineva poate ajuta direct, dar o alternativa este sa se contacteze direct compania (in acest caz Biogen, dar si Roche cred ca are un nou medicament). Aceste companii au programe de ajutor pentru cei aflati in situatii diperate si cred ca pot oferi medicamentele gratuit in anumite conditii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *