Ediția a patra a clubului de carte: Măștile fricii, de Camelia Cavadia, în prezența autoarei

Am aflat azi că unele cărți nu se nasc din experiența autorului, ci din iubirea lui pentru o prietenă care a trăit un calvar, din nevoia ca povestea ei să fie nemuritoare și salvatoare. Am dezbătut despre impactul cărții „Măștile fricii”, despre scriitură, personaje, despre final, despre sensul cărții și felul în care ea a săpat în noi.

E o mare bucurie pentru mine să văd cum clubul de carte în limba română crește de la o ediție la alta, cum discuțiile sunt tot mai profunde, cum se creează între noi o constanță, un spațiu sigur în care începem să vorbim despre carte și invariabil ajungem să vorbim despre părți prețioase din noi.

Vă mulțumesc tuturor, mai ales Cameliei Cavadia și fiicei ei, care au venit special la Amsterdam pentru clubul nostru de carte! Sunt grozave! 🩵

Ne vedem în martie, când dezbatem „Trei într-o barcă”. Tot înainte cu carte!

Vă las cu câteva imagini:

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *