Cum puteți comanda cartea O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă

Cartea are un preț special dacă o comandați aici pe blog sau dacă o luați de la lansare: 23.01 lei. Dacă o veți lua din librării, prețul va fi de 32.99 de lei. Pe eMAG, elefant.ro, Libris.ro o găsiți cu reduceri mai mari sau mai mici, care variază de la o zi la alta.

Pentru a o comanda de aici, trebuie să dați click pe bannerul din dreapta, cel pe care scrie Cumpără cartea scrisă de mine. Puteți comanda și din străinătate, veți primi cartea în 6-12 zile, cu poșta.

De pe telefon și tabletă bannerul se vede sub articole, în subsol.

screen 1 printesa urbana

La click vi se va deschide pagina cărții mele de pe site-ul editurii Univers. Acolo veți da click pe Comanda, după ce veți selecta numărul de bucăți dorite.

screen 2 printesa urbana

Vi se va deschide un pop-up cu conținutul coșului, puteți apăsa pe Trimite comanda.

screen 3 printesa urbana

Vi se va deschide un sumar al cumpărăturii, iar dedesubt aveți un cîmp numit Cupoane, acolo introduceți codul PRINTESA-URBANA.

screen 4 printesa urbana

Tot aici, mai jos, introduceți datele voastre (vă puteți face cont, dar nu e obligatoriu), adresa de livrare, metoda de plată, și, foarte important, observații. În cîmpul special puteți preciza dacă doriți cartea să fie semnată sau cu dedicație.

screen 5 printesa urbana obs

Dacă nu treceți nimic acolo, veți primi cartea așa cum a ieșit din tipar. Dacă menționați acolo că vreți cartea semnată, eu o voi semna pentru voi. Dacă treceți că vreți dedicație, eu voi face o dedicație cu prenumele persoanei pe care o precizați acolo, în cîmpul de observații pe tiparul Dragă Maria… Primele 300 de exemplare au această opțiune bonus, de a primi autograf sau dedicație, dacă precizați asta în comandă.

Atenție însă: dacă vreți cartea cu dedicație, veți primi cartea cu cîteva zile întîrziere, am nevoie de timp să scriu toate dedicațiile. 🙂

Confirmați încă o dată comanda și gata. Transportul mai costă undeva între 13 și 18 lei în funcție de zona de unde comandați.

Ebookul este disponibil aici.

Aștept cu emoții uriașe să ajungă la voi cărțile și să-mi spuneți cum vi se pare cartea.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

108 comentarii

  1. Ioana, am comandat cartea in graba, de pe site-ul editurii, inainte sa citesc articolul asta cu instructiuni. Si n-am precizat nimic la comentarii. Mai am vreo sansa sa primesc cartea cu dedicatie? Cu dedicatie pentru mine, doar pentru mine, toata pentru mine 🙂
    Pentru mine, Alexandra, mama lui Rares.
    Spune-mi cum sa repar greseala? Multumesc!

  2. Sper sa ajung la evenimentul de lansare. Meriti si chiar o sa fac un efort pentru asta. Vreau cartea, sa o platesc, sa contribui la succesul tau si sa primesc un autograf de la un blogger si scriitor drag 🙂

  3. Comanda finalizata cu succes 🙂 sper sa fiu printre primii 300, sa primesc cartea cu dedicatie.
    Te citesc de prea mult timp pentru a rata o astfel de ocazie. Cred ca e primul lucru e care il comand instant, fara sa ma uit la pret sau alte detalii, doar vreau cartea. Abia astept sa o citesc.

  4. Buna. Doar ce am comandat de pe site cartea, am respectat pasii, cu introducerea cuponului, insa comanda finala este cu suma finala cea mare, fara reducerea aplicata de 30 %
    mai pot face ceva???????

    • Cred ca nu ai bagat bine codul, de mers sigur merge, mai incearca, daca nu ai trimit comanda finala.

    • Buna Ioana 🙂 eu locuiesc in Anglia….cum intru in posesia cărții? Mulțumesc frumos pentru un eventual răspuns.

  5. Mulțumim pentru reducere, însa eu o voi cumpăra din Carturesti din doua motive : 1. Pentru ca dacă adaug transportul, ajung la aceeași suma, 2. Îmi place să găsesc mereu un motiv sa intru într-o librărie,îmi plac la nebunie!

    Cat despre autograf, eu sper sa ne întâlnim live într-o zi, poate dacă faci lansarea și la Brașov și aduc atunci cartea sa o semnezi…

    • Lansarea la Brasov va fi pe 27 septembrie, la festivalul cultural de la Cristian! Te astept!

    • Ce tare!!! O zi importanta pentru noi, atunci implineste fetita 6 luni! Sper sa reusim sa venim sa te cunoastem! Hi hi!

    • Da, stiu sunt rea si carcotasa dar nu vad unde este reducerea. 23 plus transport =cartea luata din librarie. Singurul avantaj pe care-l vad este ca imi va fi adusa la nas, atat.

    • Reducerea e tocmai pretul la care nu se mai adauga in plus transportul (kind of).. Pentru ca da, unii (ca mine) prefera sa plateasca sa „li se aduca la nas” si e bine ca exista optiunea asta.

    • Avantajul cel mare e autograful Ioanei 😉 … pe care cei din provincie il pot obtine mai greu 🙂

    • E adevărat, eu am optat pt livrare prin posta ca nu o sa fiu acasa deci mai si merg la posta, dar comandand-o asa o pot primi si cu autograf 😉

  6. Eu vreau e-book-ul, oricat as iubi hartia si dedicatiile, bebe nu ma lasa sa citesc decat de pe kindle atunci cand el doarme 🙂
    So….sa ne anunti de ebook neaparat!!

  7. Multumesc printesa! Iubesc felul tau de a scrie( si mie imi place sa scriu ), ma relaxeaza si ma ajuta in momentele in care zic ca nu mai pot! Abia astept sa citesc cartea ( sper sa ma lase si printesica mea de 5 luni )! Pupici

  8. Vezi ca pe site-ul editurii la descrierea de jos a cartii este fix la inceput o greseala la numele tau : aoana Chicet-Macoveiciuc

  9. Comanda pentru strainatate nu merge inca, dar o sa primim si noi cartea cu dedicatie, nu-i asa? 🙂 Abia astept sa-ti citesc cartea!

  10. Am vazut ca vei avea lansare si in Brasov, deci, indraznesc sa intreb: Vii si pana depaaarte la Cluj? Mi-ar placea taaaaaare de tot sa te intalnesc in persoana. Daca totusi, n-ai lansare si la Cluj, nu-i mare bai, iau cartea ca toti ceilalti 😀

    Abia astept sa iau cartea cu mine prin autobuze, la servici (la gradi), acasa si oriunde altundeva mai am putin timp liber… <3

  11. Felicitari!!!! Imi place mult si coperta (a fost si cea votata de mine). Voi veni sambata la Promenada sa luam carticica si sa te sustinem in inceputul tau de scriitor 🙂 Ce sa zic …. Sa te vad in topuri si la cat mai multe carti frumoase!

  12. Felicitari pentru carte si pentru numarul mare de comenzi! Un vis devenit realitate.
    Indraznesc sa intreb: in Pitesti ajungi pentru lansare?

  13. Felicitări, Ioana! Abia aștept ziua de miercuri să pot comanda și eu cartea! Îți mulțumim pentru tot! La cât mai multe exemplare vândute!

  14. Deja pe site-ul de la Editura Univers deja nu se mai afla pe stoc. Mi-as dori enorm de mult sa pot comanda cartea cu o dedicatie pentru fetita mea. Ma poti ajuta cu un sfat, cum sa procedez?

    • Daa, am vazut. Hm. Al doilea tiraj se va tipari imediat, asa ca vei putea comanda prin acelasi procedeu, in max 2 zile, sper.

    • Yuppy, am reusit si am comandat! Abia astept sa o primesc…O voi savura fila cu fila 🙂

  15. Imi cer scuze pentru greseala de mai sus, am scris in graba mesajul. Vom mai aveam posibilitatea sa cumparam cartea ta cu dedicatie?

  16. Si eu am comandat-o aseara de pe site-ul editurii si nu am vazut ca poti trece la observatii ca vreau sa fie semnata :(.
    Daca se mai poate face ceva, m-as bucura sa am si eu cartea cu dedicatie:).
    Multumesc si felicitari!

  17. Sau, mai ieftin, o comandam de pe Libris.ro, unde, cu abonare la newsletter, mai avem 15% reducere si transport gratuit. Numai ca acolo lipseste autograful.

  18. Sau, mai ieftin, o comandam de pe Libris.ro, unde, cu abonare la newsletter, mai avem 15% reducere si transport gratuit. Numai ca acolo lipseste autograful.

    P.S. Insa te asteptam si la Cluj pentru lansare cand putem compensa aceasta lipsa. 🙂

  19. am comandat-o si eu, sper sa ma fi incadrat in cei 300, imi doresc o dedicatie pentru fetita mea, am scris in rubrica observatii. Mult succes la lansare, va fi o zi coplesitoare pentru tine!

  20. Buna Ioana,

    Eu am plasat comanda dupa pasii de mai sus si nu am primit nicio confirmare pe mail. Oare am gresit ceva sau nu trebuia sa primim nimic?

    • Cred ca nu ai finalizat comanda, daca nu ai primit email. Te rog sa mai incerci o data.

  21. Draga Ioana,

    Felicitari pentru carte! Abia astept sa o citesc! Am incercat sa o comand, dar vad ca la introducerea adresei se poate completa doar Romania. Eu locuiesc in Germania. (Intelesesem ca de miercuri sunt disponibile si comenzile in strainatate). Cum o pot comanda? Multumesc si iti doresc mult succes!!

  22. Eu tocmai am cumparat un exemplar din Carturesti Palas Iasi, cica de juma de ora le-au pus la raft ca intreaba lumea la greu:). Se intrebau intre ei librarii daca nu iti fac cei de la editura lansare la ei:) Daca nu poate ne deplasam noi la Piatra Neamt intr-o excursie de weekend.

  23. Anunti tu cand ai primit suficiente cereri de dedicatii? Ca sa stim daca mai are sens sa completam la rubrica observatii… Multumesc!

    • Trebuie sa intri pe link-ul dedicat….un comentariu aici nu o sa iti aduca nici cartea, nici dedicatia

  24. Nu mai spune ca la tine pe site se poate cumpara cartea cel mai ieftin… pe Elefant se vinde la 20 lei in campania „Discount de angajat”.

    • Habar n-aveam. Diferenta e ca la ei campania asta e temporara, la mine pretul asta e permanent.

  25. Buna! Doresc sa te felicit pentru blog. Imi face placere sa citesc articolele tale. Aseara am cumparat ebook-ul si l-am citit pe nerasuflate, in cateva ore din noapte plus cateva ore din zi. Mai am foarte putin si o termin (mai am de citit inca 40 de pagini). Multumesc mult si iti doresc mult succes cu urmatoarele proiecte!

  26. Am comandat cartea din 8 dar nu a ajuns, comanda este inca in prelucrare.
    Abia astept sa ajunga sa o citesc, nu mai am rabdare 🙂

  27. Buna!
    Sunt dezamagita, am comandat cartea de 1 sapt jumate asa cum ai precizat in articol special pt dedicatie, prin curier. Pe langa faptul ca a trebuit sa ma duc eu la sediu s o ridic, deci am platit degeaba reducerea, nici un cuvant scris (pt care am zis ca astept 1 sapt si ceva). Nu mi pare rau ca am luat-o dar m am complicat special pt dedicatia ta. Imi venea mai usor s o iau din Carturesti.

    • Imi pare rau. Din pacate nu am nici un control asupra vitezei cu care cei de la editura proceseaza comenzile.
      Nu inteleg de ce spui ca ai platit reducerea degeaba.
      Sper sa iti placa macar cartea, daca procesul de achizitionare a fost asa neplacut. 🙂

    • Nu era vorba de timpul de asteptare lung, cat despre faptul ca nu a fost semnata 🙂 doar pt asta am asteptat. Nu inteleg de ce. Am comandat o in primii 300 si am scris si la observatii. Pt dedicatie am zis sa n o iau de la librarie ca mi ar fi venit mai usor. E in drumul meu. Reducerea practic nu s a concretizat pt ca tot eu am facut drumul, ducandu ma la sediul curierului. Macar de era semnata.

    • Imi pare foarte rau. Uite, daca vrei, ne vedem si ti-o semnez, am mai facut asta cu zeci de cititori. Hai sa ne scriem in privat sa stabilim detalii.

    • Multumesc frumos pt intelegere, deja mi-a si trecut supararea 🙂
      Din pacate eu sunt din Iasi, daca decizi ca ai dori s-o promovezi aici, eu voi veni sa te vad si sa obtin si semnatura!
      Am citit azi cateva capitole, merge uns la suflet si iti multumesc pt ca ne-ai impartasit cateva lectii de viata !

  28. La fel si la mine. Am asteptat cu nerabdare, am comandat cartea pe adresa parintilor mei fiindca eu nu mai locuiesc in tara, din acest motiv voi citi cartea mult mai tarziu , mai usor fiind sa iau ebook-ul. Dar am luat cartea si am fost dispusa sa astept sa o citesc doar pt a avea , daca nu dedicatie, macar semnatura autoarei. Vine cartea, cu pagina goala, cu toate ca am comandat-o chiar atunci cand aparuse. Sunt foarte suparata si dezamagita. Foarte neseriosi cei de la editura. Puteau macar sa anunte ca nu se mai trimit semnate. Chiar mi-a pierit tot entuziasmul. Si nu, nu putem sa ne intalnim vreodata pt a imi semna cartea din moment ce locuim in tari diferite. Imi pare rau, sunt nervoasa si dezamagita…stiu ca nu e vina ta

    • Imi pare foarte rau, Meli, imi imaginez cit esti de suparata. Unde esti, ca poate facem o vacanta pe linga tine? Om cu om se intilnesc, daca e vointa… 🙂

    • Asa mi s-a intamplat si mie, ma tot gandeam daca sa iti scriu sau nu, pentru ca inteleg ca nu e vina ta si ca nu ai cum sa semnezi cartile tuturor…am comandat si eu la editura via linkul de pe blog, chiar in prima dimineata, si am sperat sa fiu printre primele 300 de comenzi. A durat mai mult de o saptamana sa primim cartile(am comandat doua), dar speram ca macar una din ele e cu dedicatie, ne-ar fi placut mie si sotului sa o avem semnata de tine. Am fost mai mult dezamagita cand nu a fost sa fie, pe editura, nu pe tine. Asa ca va asteptam cu drag la Stockholm, la semnat de carti!

      P.S. Multe felicitari pentru carte, blog, pentru tot ce reusesti sa faci in viata publica si privata, ma bucur mult ca acu vre-un an am dat peste un link catre blogul tau in feedul de facebook, si ca nu l-am ignorat 🙂

    • Hei, uf, da, imi pare rau, nu stiu ce s-a intimplat, atunci in primele zile am semnat vreo 800 de carti, eram sigura ca macar primele sute de comenzi au primit toate dedicatie… 🙁 Imi pare rau.

      pe de alta parte, sa stii ca planuim o escapada de familie prin tarile nordice, asa ca cine stie… 🙂

  29. Mi-au trecut si mie nervisorii intre timp ? . Imi pare rau ca am scris, te-am mai deranjat cu vaicareli, de parca nu ai destule pe cap. Am zis ca mai astept pana trece valul, pana are toata lumea cartea, pana ti se mai odihneste putin mana, ca ai semnat destule, stiu, iar apoi o mai comand o data, de data aceasta cu semnatura. ( sper )? Noi suntem langa Viena, nu e chiar asa departe. Nu e dracul asa negru cum parea mai devreme ? . Deci exista totusi sanse sa ne intalnim cel putin o data in viata. Sa nu mai zic cat de mult mi-ar place un ” Brunch cu fetele ” , facut aici, cu tine . Cu mare drag te-am asculta, cel putin doua persoane sigur ( mai am o prietena aici care e fanul tau ). Sunt sigura ca mai sunt si altele. Si ca vor mai deveni , daca nu sunt deja. Intentionez sa dau cartea ta cadou la unele cunostinte. Astept cu nerabdare sa o citesc.

  30. Intre timp, am recomandat cartea mamei mele, care zilele astea o va citi. Nu am nici o indoiala ca ii va place. Scrii tu asa intr-un fel anume, de atingi inimile noastre.

  31. Ioana,

    Cum se face ca acuma pe elefant.ro iti vand cartea si mai ieftin (16,5 lei) ? Intrebasem pe cei de la Elefant daca o au pe stoc zilele trecute(vinerea trecuta nu o aveau) , doar ca sa nu trebuiasca sa platesc transportul. Pana la urma nu am mai avut rabdare si am comandat-o urmand pasii de pe aici de pe pagina,primind-o zilele trecute la pretul mentionat plus cheltuielile normale de expeditie. Am mai luat una in plus, pe care deja am oferit-o cadou unei viitoare mamici de februarie 😉 . Am inceput lectura si e minunata…seara trecuta i-am citit si sotului capitolul cu tatii si ne-am simtit ca la inceput de drum. Daca as fi stiut de marea reducere (desi nu stiu daca e ok, daca nu face concurenta neloiala ), as mai fi luat inca 2 pentru alte viitoare mamici.
    Cu drag,
    Laura.

    • Am verificat siteul lor si astazi si vad ca au modificat pretul si ajunge cat la tine pe blog. Probabil le-a atras atentia cineva intre timp ca nu e tocmai ok.

  32. Buna Printesa! Te felicit din suflet si-ti multumesc! Am citit cartea si e…extraordinara. Citind-o, am si plans, am si ras, m-am mirat, m-am amuzat, m-am intristat, te-am aprobat. Raman mai departe cititoare fidela a blogului tau si astept cu interes si urmatoarele carti 🙂 Te imbratisez cu drag 🙂

  33. Am citit cartea pe nerasuflate, cat m-a lasat baietelul. m-am simtit ca si cum ai fi venit la mine in sufragerie, Printesa si am fi povestit la cafea, asa de la mama la mama, sa mai scrii despre ce vrei tu, ca scrii bine! Astept sa vii si pe la Piatra, musai vreau autograf!
    La cat mai multe carti vandute!

  34. Tocmai am primit cartea in Norvegia si am avut placuta surpriza sa descopar ca este semnata (chiar daca nu am cerut expres cand am facut comanda, nefiind printre primii 300) ! Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *