Idei de cadouri de Crăciun 2015 (branduri care au donat pentru #colectiv)

Aveți mai jos multe idei de cadouri de Crăciun de la mici ateliere românești care produc diverse obiecte frumoase, utile, simpatice, la prețuri bune. Mulțumesc, Andra, pentru ajutor la editarea și aranjarea informațiilor. Listele anterioare de cadouri, cu sugestiile mele, le găsiți aici, aici și aici.

Fimo by Coca

Coca realizează cu mult drag figurine-personaje, dar și alte obiecte, pentru copii.

Prichindeii din Orașul Florilor – veseli și colorați, realizați din argila, costă 25 lei bucata.

fimo by coca

Tablourile de familie,  un dar deosebit de Crăciun, sunt tablouri personalizate, din argilă, și costă, în funcție de dimensiune: 4 cm – 40 lei, 6 cm – 50 lei, 8 cm – 60 lei și tot așa.
Gasiți albume cu toate produsele pe pagina de Facebook aici. O mai puteți contacta pe Coca la adresa de mail figurinefimobycoca@gmail.com.

fimo by coca2

fimo by coca3

Julia Toys

De 6 ani Julia Toys comercializează jucării second-hand în stare foarte bună, aduse din Austria.

Carte cartonată și joc domino Ravensburger „În țara culorilor”. Cartea are ilustrații la temă, deosebit de frumoase și viu colorate. Jetoanele sunt groase, rezistente. Preț 30 lei, le găsiți aici.

julia toys carte si joc domino

„În țara somnului – Jocul de-a mersul la culcare” este un joc Huch! cu piese din lemn și planșă de joc. Preț 45 lei, aici.

julia toys jocul despre somn

Găsiți toate produsele pe site-ul lor, aici.

Social Print

Social Print dau viață amintirilor imprimând poze magnetice, postere, calendare, mini canvas-uri.

Set mini-tablouri magnetice
Setul conține 12 mini tablouri (dimensiune 4 x 4,8 cm) landscape sau portrait, cu rama vintage la alegere (culori disponibile : roz, auriu, albastru). Alege pozele tale sau ale prietenilor direct de pe Facebook, Instagram, Dropbox, Google Drive sau din PC, trimite-le și de restul se ocupă ei. Preț: 37 lei.

social print Mini_Tablouri_Magnetice5

Ceas Family

Ceasul are un diametru de 40 cm, iar în loc de ore are rame foto magnetice cu dimensiunea de 4 x 4,8 cm (ceea ce înseamnă că le poți aranja, muta cum vrei tu), iar când te-ai „plictisit” de orele respective le poți înlocui cu altele noi, comandând un set de mini tablouri magnetice. Preț: 70 lei

social print ceas_rotund-family

Site-ul lor e aici, pagina de Facebook aici.

Joy is Handmade

3 prietene își pun creativitatea la lucru pentru a realiza obiecte frumoase și utile din fetru. Primul lor proiect e decorarea brăduțului de Crăciun.

Brăduț conic cu 20 de figurine din fetru, tăiate și cusute manual. Brăduțul are o înălțime de 77 cm (cu stea ajunge la 88 cm) iar baza are 55 cm. Figurinele se prind în brad cu arici (la comandă se poate realiza și sistem de prindere cu nasturi). Conul bradului se poate depozita pentru anul următor pentru că se pliază foarte ușor. 

zurli hadmade bradut

Brăduțul plat – frățiorul mai mic al brăduțului conic, se lipește de mobila, ușa sau perete. Are 14 figurine cusute de mână și 1 metru înălțime. Lățimea lui este de 73 cm. Prinderile pot fi cu arici sau nasturi.

zurli hadmade bradut2

Pagina lor de Facebook e aici.

Căsuța Aventurilor

Pentru 3 ore aveți la dispoziție un loc de joacă de 200 mp special gândit și adaptat nevoilor copiilor de vârste mici, organizat pe grupe de vârstă și activități, cu zâne și eroi de poveste în care cei mici vor regăsi liniștea și siguranța de acasă.

Prețurile încep de la 270 lei și pot ajunge până la 770 lei cu tort, animație 2h, decoruri tematice plus multe alte surprize.

Pentru sărbători vor pune la dispoziție câteva Gift Carduri, fiți cu ochii pe pagina lor de Facebook aici. Locația e pe Șos.Olteniței nr. 21C, lângă Lidl Popești Leordeni.

12233475_981308611912709_168241167_n

12243764_981309565245947_1920164359_n

12244143_981305931912977_695139687_n

Coliere pentru alăptare

Coliere din biluțe de lemn de fag sau ienupar îmbracate în materiale prietenoase, pentru a atrage interesul și mânuțele bebelușului în timpul alăptării.

colere alaptare

coliere alaptareColierele din lemn de fag le găsiți la 50 de lei, iar cele din lemn de ienupăr (aromat și catifelat) sunt 60 lei.

Pagina de Facebook este aici.

Cărți Usborne de la Citim cu drag

„Citim cu drag” comercializează cărți în limba engleză, cărți de colorat și alte activități de la editura Usborne.

„Mandalas To Colour” este o carte de colorat ideală atât pentru adulți cât și pentru copiii peste 7 ani, o excelenta cură anti-stres, o modalitate de contemplare în liniște. Preț 33 lei, redus de la 43 lei.

„Christmas Flap Book & Jigsaw (FYT)” este un set cadou care conține un puzzle de 50 de piese și o carte cu ferestre și clapete ce surprinde pregătirea Crăciunului în familie, potrivit pentru copiii peste 3 ani. Preț 55 lei, redus de la 81 lei.

12122608_913895095372083_9081258567423888872_n

Pagina de Facebook este aici.

Art & Hobby Studio

Activitățile Art & Hobby Studio sunt foarte diversificate: de la cursuri de desen, modelaj și pictură, până la tehnica șervețelului, mozaic, reciclare creativă și ateliere destinate echipelor formate din copii și părinți.

art hobby

Prețul unui curs de 4 ședințe oscilează între 200-300 lei în funcție de tehnica studiată și materialele folosite, iar cel al unui atelier între 50-100 lei.

Art&Hobby pun la dipoziție vouchere pentru atelierele lor, un cadou inspirat de Crăciun. În plus, cumpărătorul va beneficia de o reducere de 15% ca răsplată pentru fapta bună.

Site-ul lor e aici, iar pagina de Facebook aici.

Handmade Boutique by Gabriela

Gabriela realizează accesorii de nuntă, decorațiuni, lucrușoare pentru copii, bijuterii și diverse alte articole, toate handmade 100%.

Decorațiune nume pentru copii – Minnie, dimensiune 40 cm înălțime și 25 cm lățime. Preț 90 lei.

Seturi de turbane și șaluri atât pentru fetițe cât și pentru mămici. Sunt realizate din materiale frumoase, colorate, asezonate cu broșe, flori și alte accesorii. Prețul unui set pentru fetițe este 60 lei, iar pentru mamici 70 lei.
gab

gabriela 5

gabriela

gabriela6

Până la sfârșitul lunii decembrie beneficiați de 10% reducere la orice produs, folosind codul “prințesaurbana”.

Pagina de Facebook e aici.

Miere curată de la Stupul Vesel

Stupul Vesel oferă mai multe tipuri de miere naturală 100%: salcâm, tei, rapiță, polifloră, floarea soarelui. Mierea de salcam are o mulțime de efecte benefice asupra sănătății: este energizantă, tonifiantă, aperitivă, laxativă, expectorantă, sedativă, antiseptică, diuretică, antianemică, emoliantă. Mierea de rapiță este foarte recomandată în tratarea afectțunilor de rinichi, de ficat, splină sau pancreas, acționând însă și ca un protector al acestor organe.

stupul vesel rapita

stupul vesel1

Pachet miere Crăciun
Stupul Vesel vă oferă posibilitatea să testați toate tipurile de miere disponibile în cadrul unui pachet atractiv cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
Pachetul conține:
-1 borcan 430 gr miere de salcâm
-1 borcan 430 gr miere de floarea soarelui
-1 borcan 430 gr miere polifloră
-1 borcan 430 gr miere de rapiță

stupul vesel

Toate tipurile de miere sunt din producția 2015. Valoarea acestui pachet este de 53 lei, iar daca menționați că veniți din partea prințesei urbane prețul va fi  de 45 lei.  Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Pentru comenzi îi puteți contacta pe contact@stupulvesel.ro sau pe pagina de Facebook, aici.

Hand Creation
Pe numele ei, Diana Păsăroiu, oferă bijuterii lucrate manual (cercei, coliere, brățări, broșe sau decoratiuni de brad), cu șnururi soutache (tehnica soutache), unele cu pietre Swarovski.

Colier pentru mireasă. Un colier realizat cu migală și împodobit cu pietre Swarovski.

hand creation

hand creation2

hand creation3

Colierul libelulă, îl găsiți în mai multe variante de culori.

Pagina de Facebook este aici.

Magic Crochethook

Aici veți găsi haine și accesorii croșetate cu drag pentru copii și mămici.

O rochie croșetată manual din microfibră potrivită pentru 7-9 ani este la prețul de 150 lei.

magic crochethook

Descoperiți restul produselor pe pagina de Facebook, aici.

Valery Soap

Valery Soap vă oferă produse de igienă și îngrijire, realizate manual, din ingrediente naturale, apreciate și de mămici ai căror copii au diferite probleme ale pielii.

Vă las cu povestea produselor, venită chiar de la mămică.

„Numele meu este Valeria Dan, am 32 de ani, sunt ,,work at home mother”, am alături un om deosebit și trei copii extraordinari: o fetiță și doi băieței.  Am intrat în această lume fascinantă a cosmeticelor și săpunurilor naturale în momentul în care Filip, cel de-al doilea copil al familiei, a dezvoltat o dermatită acută foarte urâtă, de care nu am scapat folosind tratamente medicamentoase. De atunci am căutat mereu tot ce este mai bun și natural și am început să apreciez calitățile terapeutice ale săpunului natural și m-am îndrăgostit de acesta, mai ales când am văzut cum ajută el pielea. Atunci când fac o nouă rețetă mă gândesc la nevoile familiei mele sau ale prietenilor, iar cu fiecare produs pe care-l realizez încerc să aduc alinare, vindecare, într-un cuvânt SĂNĂTATE celor care le vor folosi. Când utilizați produsele Valery Soap, mi-aș dori să simțiți energia specială, dragostea și căldura cu care au fost realizate.”

Delicat cu aloe și ulei de avocado

valery

Este un săpun recomandat pentru toate tipurile de piele, special pentru pielea sensibilă uscată, acnee, piele congestionată, eczeme, psoriazis, dermatite, ajută la eliminarea crustelor de lapte la bebeluși. Ingredientele folosite sunt de cea mai bună calitate: laptele crud de capră, sucul și pulpa proaspătă de aloe vera, uleiuri și unturi vegetale de palmier, cocos, ricin, orez, avocado, shea, mango si cacao, uleiuri de argan și de cânepă. O bucată are 100 gr și are prețul de 10 lei.

Baby dermo care

valery crema

Crema este folosită în special pentru prevenirea iritațiilor produse de scutece la sugari și copii mici, asigură protecție față de infectarea leziunilor de tip tăieturi superficiale sau zgârieturi, poate fi utilizată pentru protecție antibacteriană în cazul arsurilor superficiale și protejează pielea împotriva uscării sau iritațiilor datorate detergenților sau altor substanțe chimice. Prețul este de 20 lei.

Pagina unde găsiți toate produsele este aici.

Beauty in the Bottle

Roxana Mandeal reprezintă Beauty in the Bottle, importator si distribuitor de lacuri profesionale de unghii, dar care se adresează și doamnelor ce își doresc oje de o calitate superioară celor ce se găsesc pe piață. Găsiți la ei mărci renumite, printre care OPI, China Glaze, Zoya, Orly, Essie, Seche, Color Club, folosite în saloane din întreaga lume. Lacurile nu conțin toxine, precum formaldehida, toluen si dibutilftalat, putând fi purtate în siguranță, inclusiv de către femeile însărcinate. Prețurile sunt cu 20-30% mai mici decât în magazine și periodic găsiți reduceri.

CG_Looking_Tribal

spring on the juice

OPI Spring on the Juice – set cu 9 loțiuni pentru mâini/corp cu arome diferite. Preț 115 lei.

OPI Wrapped Wild for the Holidays – set cu 2 oje OPI (15 ml fiecare) și o eșarfă animal print. Preț 80 lei.

Pagina de Facebook este aici.

Ya-mă mamă

Produc body-uri, perne decorative, păturici, tricouri și stickere de perete, grafica este 100% originală. În toată luna decembrie găsiți 20% reducere la toate produsele.

Perna decorativă, de exemplu, are 40/40 cm, se poate achiziționa cu burduf sau fără. Ideală atât pentru decor, cât și pentru odihnă. Imprimarea este digitală, în două straturi, cu rezistență îndelungată la spălare și sigură pentru bebelusi. Preț redus: 36 de lei.

ya-ma perne

Body din bumbac 100%, gros, rezistent și plăcut la atingere, cu 2 capse, potrivit pentru pielea sensibilă a bebelușului. Imprimarea este digitală, în două straturi, cu rezistență îndelungată la spalare și sigură pentru bebeluși. Preț redus: 32 lei. Îl găsiți aici.

ya-ma ZODIAC_LEU_MANECA_SCURTA_ALB

Pagina de facebook Ya-ma mamă este aici.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

8 comentarii

  1. Mir colierele pentru alaptat mi se par geniale. Nu am Mai auzit de asa ceva. Eu locuiesc in Germania si mi-ar place si mie unul mai ales ca am una bucata bebe de 2 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *