Cadourile mele pentru voi

Later edit:

Am început sa validez cîștigătorii. Aștept răspuns de la încă două cîștigătoare. 🙂 Verificați-vă emailul pls!

Portofelul de piele merge la Florentina Ceapă.
Ceasul de perete va merge la Iulia Florea.

Vreau să vă mulțumesc că ați fost cu mine anul ăsta, multe, deștepte, blînde, mereu de ajutor, că m-ați răbdat, acceptat, certat cînd a fost cazul. Vreau să vă dau ceva înapoi, să pun și eu ceva sub bradul vostru, altceva decît texte. M-am gîndit să vă ofer cadou cîteva obiecte deosebite, pe care să le folosiți des și care să vă ducă mereu cu gîndul la mine, la noi, și pe care, la cum vă știu eu, nu v-ați îndura să dați banii, pentru că mereu vă gîndiți întîi la alții. Am mai avut concursuri pe blog, dar ele au fost sponsorizate de brandurile cu care am colaborat. De data asta, concursul e sponsorizat de mine. De la mine, pentru voi. Din păcate, voi sînteți foarte multe și eu nu sînt suficient de bogată, așa că o să trag la sorți trei cîștigătoare, deși mi-ar fi plăcut să am cinzeci de mii de premii la fel de speciale și de extravagante.

Premiile sînt alese de pe iLUX:

Un portofel din piele Anuschka pictat manual în valoare de 465 de lei. Detalii despre el găsiți aici.

portofel

Un ceas de perete pantof Brigitte, realizat manual din rășină pictată, în valoare de 310 lei, detalii aici.

ceas perete

Un set de trei mini cutii pentru bijuterii Pink Cloud în valoare de 245 de lei, detalii despre el aici.

stackers (2)

stackers

Concursul e simplu: scrieți în comentarii ce vă doriți cadou de Crăciun, poate să fie orice obiect, cu sau fără link, de oriunde, o să vă rog să adăugați și un obiect de pe iLUX.ro în comentarii, cu link. Luni la ora 16 închidem concursul și extrag cu Random.org cîștigătoarele, apoi o să vă rog să vă verificați emailul, dar și blogul, pentru că o să am nevoie rapid de datele voastre, pentru ca cei de la iLUX să vă poată expedia marți cel tîrziu cadoul, să-l aveți de Crăciun.

Vă doresc succes, dar mai ales Sărbători frumoase!

Sursa foto: iLux.ro

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4198

529 comentarii

  1. doreasc un cadou care doriti d-voastra pentru fiica mea Magdalena, care la randul ei este o mama deosebita si isi dedica tot timpul pentru cresterea nepoticai mele foarte bolnava, nr de tel al ei 0749894348, VA MULTUMESC SARBATORI FERICITE

  2. Ioana draga, îți mulțumim ca mereu te gândești la noi, cititoarele tale, mai mult sau mai puțin cunoscute. Mi-ar plăcea sa primesc de crăciun ceva asa, simpatic, cum e cutia de bijuterii cu balerina de-aici http://www.ilux.ro/cutie-muzicala-bijuterii-balerina care nu numai ca m-ar ajuta sa-mi organizez bijuteriile, dar mi-ar face și diminețile mai frumoase cand as cauta ce sa port, cântându-mi doar mie… Sper ca și voi sa aveți parte de cadourile pe care vi le doriți, dar mai ales sa fiți sănătoși și sa întâlniți fericirea la fiecare pas.. Crăciun fericit draga Ioana!

  3. Mai mult decat orice cadou material, mi-as dori sa stiu ca o sa ma descurc cu fetița mea, ca o sa ii fiu o mama buna, ca o sa fim o familie fericita. Mi-as dori ca toate gandurile si indoielile sa dispară, sa nu ma mai gândesc la traumele mele si sa cred in mine si in sotul meu, ca vom supraviețui perioadei ce vine, si mai mult decat atat, ca vom fi fericiți.
    Rebeca Maria ar trebui sa se nasca pe 15 martie.

    Iar daca un link cu cadoul e un must, http://www.ilux.ro/geanta-indira-din-piele-naturala-anuschka.
    Desi portofelul e waaaay cooler.

  4. Draga Ioana, îți mulțumim ca mereu te gândești la noi, cititoarele tale, mai mult sau mai puțin cunoscute. Mi-ar plăcea sa primesc de crăciun ceva asa, simpatic, cum e cutia de bijuterii cu balerina de-aici http://www.ilux.ro/cutie-muzicala-bijuterii-balerina care nu numai ca m-ar ajuta sa-mi organizez bijuteriile, dar mi-ar face și diminețile mai frumoase când as cauta ce sa port, cântându-mi numai mie. Îți doresc sa ai parte de tot ce-ți dorești și celelalte cititoare le doresc sa găsească fericirea în toate lucrurile mărunte care li se întâmplă! Crăciun fericit draga Ioana!

  5. Eu mi-as dori cartea ta, caci anul acesta m-am gandit cam tarziu sa ii scriu lui Mos Craciun si cum locuiesc departe, nu ar fi ajuns la timp la mine. Iar din produsele iLux, imi place cel mai mult portofelul. Multumesc! Daca nu ma numar printre norocoase, sa stii ca nu ma supar, ca tot o sa imi comand cartea dupa sarbatori ?Craciun Fericit!

    • Portofelul e superb si ar veni la tanc , portofelul actual e pe post de jucarie cand mergem la cumparaturi pentru fetita mea de an si luni si arata intr-un mare fel. Sarabatori binecuvantate tuturor !

  6. Ce idee drăguță și ce cadouri inspirate!!! Care mai de care! De Crăciuuuun îmi doresc ceva drăguț de la Victoria’s Secret și parfumul meu all-time favourite Rose Essentielle. Acum să vedem dacă ne îndurăm la ambele : )))
    Cât despre cadourile tale, uau, grea decizie! Dar totuși, portofelul, ce bijuterie! http://www.ilux.ro/portofel-compact-din-piele-trifold-anuschka-704
    Să primești înmiit, să fiți fericiți și împliniți în continuare! Gânduri însorite! 🙂

  7. Chiar aseară am intrat pe Ilux.ro sa mă uit de o cutie pt. ceasuri. Ce chestie, nu? Pe asta pusesem ochii:
    http://www.ilux.ro/cutie-ceasuri-piele-naturala
    Eu îmi doresc un E-reader book, ca al meu nu mai funcționează. Si ceva de la Desigual… Orice… ?
    Mulțumesc si eu, Ioana pentru ca ai intrat in viata mea si chiar mi-ai schimbat-o, am devenit mai curajoasa îmi a exprima ideile.
    Crăciun fericit si o viață pumoasă in continuare! ?

  8. De Craciun mi-ar placea foarte mult sa primesc o pereche de pantofi de lac bordeaux, cu toc inalt, gros, de la Mussette iar de pe ilux portofelul cu fluturasi. Dar si ceasul stilleto e foarte fain desi la noi in casa e deja o atmosfera foarte estrogenica cu 2 fete mici si subsemnata hihi

  9. Hmm… pe langa acest cadou de pe iLux pe care l-as pastra pentru mine : http://www.ilux.ro/rama-foto-arborele-genealogic , mi-as mai dori sa ma transform in Mosu’ care citeste gandurile cu ce-si doreste fiecare si sa am cate ceva frumos pregatit pentru oamenii dragi din viata mea. Imi place tare mult sa vad reactiile oamenilor atunci cand primesc cadouri. Oamenii mari devin copii in noaptea de ajun 😀

  10. Ce idee drăguţă şi ce cadouri inspirate! Care mai de care! De Crăciuuuuun îmi doresc ceva drăguţ de la Victoria’s Secret şi parfumul meu all-time favourite, Rose Essentielle. Acum să vedem dacă ne îndurăm la ambele : ))) Cadourile tale, uau, nici nu ştii ce să alegi atât sunt de faine toate trei! Totuşi, portofelul, pentru că e o bijuterie pictată de mână! http://www.ilux.ro/portofel-compact-din-piele-trifold-anuschka-704
    Să primeşti înapoi înmiit, să fiţi fericiţi şi împliniţi în continuare! Gânduri însorite! 🙂

  11. Draga Printesa, eu imi doresc de Crăciun sa fiu cu cei dragi sufletului meu! De pe iLux mi-ar plăcea Geanta Deniz din piele naturală, Anuschka, este adorabila. Imi place tare mult si cele 3 cadouri pe care le-ai ales tu! Sa ai sărbători cu bine!

  12. Mi as dori foarte tare portofelul deoarece al meu a fost stricat de fetita mea :)) Imi place tare cum scrii. Mult succes pe mai departe si Sarbatori fericite!

  13. Mi-ar plăcea sa stau 10 minute cu tine la un ceai. Din păcate nu am putut sa vin la ziua ta. Si apoi tare mi-ar plăcea portofelul cu fluturi.

  14. Foarte frumos si practic pt mine ar fi setul de cutiute pt bijuterii! Chiar am nevoie de ele. Dar toate sunt asa dragute, si toate mi-ar placea!

  15. Cadoul pe care mi-l doresc nu are valoare materiala..fericire asta imi doresc..iar de pe iLux mi-ar placea portofelul Anuska 🙂

  16. Având în vedere ca momentan nu am o cutie/un depozit/cufar/spațiu de depozitare pt bijuterii, cutiutele ar pica super la tanc. Mai ales ca peste câteva luni, piticul meu o sa înceapă sa meargă și tare îi mai place lui sa se joace cu orice altceva înafara de jucăriile lui 🙂
    Dacă e sa nu mă aflu printre norocoase -oricum nu câștig niciodată nimic :)) – eu tot va urez Sărbători frumoase, pline de momente de îmbrățișări caaat mai „lungi” și multa iubire! E cel mai minunat lucru sa fii părinte!

  17. Ce mi-as dori de Crăciun? O vacanță:) de vreo lună. De pe iLUX, însă, as vrea setul de cutii de bijuterii mhttp://www.ilux.ro/stackers-set-3-mini-cutii-bijuterii-pink-cloud . Sărbători frumoase și liniștite 🙂

  18. De Craciun nu imi doresc nimic altceva decat 4 ore de somn legat. Ar fi cadoul la care visez de foarte mult timp. Imi place mult cutia de bijuterii insa oricare din optiuni este perfecta. Sarbatori fericite, intregului regat! Sa fiti sanatosi ca sa ne puteti incanta si anul viitor cu povesti la fel de frumoase! PS: Minunata cartea ta !

  19. De Crăciun mi-ar plăcea un set de la vichy idealia pt îngrijirea pielii. Îmi place foarte mult portofelul de pe iluxhttp://www.ilux.ro/portofel-compact-din-piele-trifold-anuschka-704. Sărbători fericite tuturor !!!

  20. De Crăciun mi-ar plăcea un set vichy idealia pt îngrijirea tenului. Îmi place foarte mult portofelul de pe ilux. Sărbători fericite tuturor!

  21. Inainte de toate de Craciun imi doresc liniste sufleteasca,sanatate familiei mele,reusite cat mai multe in Noul An si puterea de a trece peste orice obstacol.Craciunul inseamna familie,iar pentru mine cel mai de pret cadou il reprezinta fiica mea,Aida ce imi aduce zi de zi zambetul pe buze si ma face mandra ca sunt mama.
    De pe site-ul http://www.ilux.ro mi-a aras atentia,mi se pare o geanta cu totul si cu totul deosebita,mai ales ca eu am o slabiciune pentru posete :http://www.ilux.ro/geanta-nairi-din-piele-naturala-anuscka
    In ceea ce priveste darurile alese de tine,toate sunt minunate,deosebite,iar la o poseta pictata manual se asorteaza un portofel lucrat manual,iar alegera facuta de tine e perfecta:http://www.ilux.ro/portofel-compact-din-piele-trifold-anuschka-704
    Multumesc!
    Sarbatori fericite si linistite in familie,va doresc!

  22. Mie mi-ar plăcea să primesc de Crăciun o poșetă în care să încapă și câteva „accesorii” pt copil, care să fie potrivită și la pantofi și la încălțări sport și,desigur, un portofel Anuschka

    • Prințesa acest comentariu poți să-l ștergi că mai am unul mai jos. Acesta este din greșeală că am avut impresia că nu merge site-ul și am postat 2 comentarii.
      Scuze 🙂

  23. De ziua mea mi-am facut singura cartea ta cu autograf( yupiiiii) si am fost fericita. In secret imi doresc demult o geanta de-a Danei Rogoz, iar de pe site-ul ales de tine acele cutii de bijuterii chiar mi-ar fi de folos…… Cine știe :)))))))

  24. Anul asta imi doresc sa uit anul trecut. Sa am copii sănătoși si ai mei si ai tuturor, sa fim noi sănătoși si cred pn in vârful degetelor cand scriu asta. Sa treaca durerea asta inside me si sa pot uita si ierta. Succes si la anul printesa.

  25. De Craciun imi doresc ca Mosul sa mi-l aduca acasa pe omu’ 🙂 este plecat in voiaj de o luna, sarbatorile nu sunt la fel fara cel mai drag om .Si sanatate, abia dupa 25 de ani am inteles ca este cea mai de pret.
    Insa daca tot trebuie sa aleg si ceva material, http://www.ilux.ro/busola-voyager-dalvey asta 😀 sa-si gaseasca mereu drumul spre casa, voi incerca sa il surprind frumos 🙂
    Sarbatori frumoase,Ioana!

  26. Intre mine si sotul meu nu prea se ofera cadouri de Craciun, iesim la un restaurant, la un film, ne cumparam nimicuri, dar nu mai suntem in situatia in care avem dorinte care se lasa greu indeplinite, poate si pentru ca acum dorintele noastre sunt de fapt dorintele pentru copiii nostrii.

    Eu in fiecare an de Craciun ii iau sotului cate un articol vestimentar pentru ski, dar asta deja nu mai este surpriza, iar el mie cizme 🙂

    ILux propune cadouri deosebite. Mi-a atras atentia geanta plic Lily din piele naturala, Anuschka: http://www.ilux.ro/geanta-lily-din-piele-naturala-anuschka
    Pare stilul meu de postas, dar mergand spre elegant.

    Multumim pentru concurs, printesa!

  27. Imi doresc tare mult o pereche de tenisi Converse si un telefon Samsung Galaxy S6. De pe ilux un portofel. Craciun Fericit tuturor!

  28. In primul rand doresc sanatate si multa fericire tuturor. Restul lucrurilor vin de la sine daca le avem pe aceste doua 🙂

    Pentru vara viitoare as dori aces cos de picnic :))

    http://www.ilux.ro/cos-picnic-4-persoane-retro

    Deja ma vad la soare, in iarba, cu furnicile care ma gadila pe picioarele desculte …. Ce frumos e sa visezi la caldura verii cand afara e frig si tu stai cuinarita sub plapuma 🙂

    Sarbatori fericite si linistite alaturi de cei dragi!

  29. Deci este superb acel portofel. Si da, ar sta bine la mine, dar cum nu sunt așa norocoasa in general, cred ca si de acest Crăciun o sa ramân doar cu gândul la el. 🙁 Așa cum raman si cu gândul la acesta http://www.ilux.ro/set-manichiura-browny-maxi.

    Dar asta nu ma împiedica sa te citesc in continuare, sa învăț, sa plâng si sa ma amuz alături de tine.

    Mulțumim pentru ceea ce faci!

    Un gând bun si multă sănătate de la mine pentru tine sub brad de Crăciun. 😉

  30. Ce mi-aș dori cadou de Crăciun? Toată familia, unită, lângă brad. Din păcate, s-au dus mulți către zări mai senine și mi-e dor de ei. De tata, de bunica, de unchiul nostru drag. Mi-e dor de mine, copil, în preajma lor. Poate că, de aceea, și rama de aici pare o idee faină de cadou – să nu uităm să imortalizăm clipele prețioase, atunci, când cei dragi ne sunt alături – http://www.ilux.ro/rama-foto-arborele-genealogic.

  31. Foarte frumoasă inițiativa ta 🙂

    Ce mi-aș dori de Crăciun? Pentru că mă tot gândesc la fotografii și la cartea foto de care am auzit acum câțiva ani și nu mi-a mai ieșit din cap de atunci, aș vrea ca prin magie să am o carte, cât de groasă (GOT-stack-style) cu poze cu ai mei și mine, cu momente frumoase, un fel de colecție de amintiri care să mă facă să mă simt bine. Zic ca prin magie pentru că nu rezist să mă uit la poze fără să mă ia plânsul și să mă consum….

    De la ilux? Geanta asta http://www.ilux.ro/geanta-johari-din-piele-naturala-anuschka cred că m-ar încânta. E tare veselă. Și o cheamă și cam ca pe mine, doar că e mai alintată. Deși nu aș zice ”nu” nici la portofelul ăla drăguț tare.

    Sărbători cu bine!
    >:D<

    • De Craciun imi doresc sa fiu cu cei dragi! Si imi doresc si o geanta ca sa incep serviciul in forta in ianuarie, dupa concediul de crestere copil. ☺http://www.ilux.ro/geanta-indira-din-piele-naturala-anuschka

  32. Vai de mine, lipsesc si eu de la calculator cateva ore si cand ma uit pe blogul Printesei, articol nou cu 266 de comentarii!!! m-am gandit ca iar o fi vreun subiect controversat dar apoi am observat ca e vorba de un concurs.
    Mă bag și eu, normal. Ce mi-aș dori de Crăciun? material vorbind, un plic cu cash să-mi cumpăr ce vreau eu 🙂 Am primit prea multe cadouri aiurea la viața mea ca să-mi mai doresc vreo cutie frumos împachetată.
    Iar de pe ilux, aș alege geanta asta care e absolut superbă http://www.ilux.ro/geanta-morgandy-din-piele-naturala-anuschka
    Sărbători fericite!

  33. Cel mai fain cadou de Craciun pe care mi-l doream,dar stiam ca nu este posibl sa il primesc… il voi primi,vine sotul meu acasa pt o saptamana ,acum de sarbatori.Erau sanse de 0,00001% sa se intample asta (Socrul meu nu a patit in 20 de ani de navigatie sa schimbe nava in cursul unui voiaj).Mi-as dori totusi si trusa asta de manichiura http://www.ilux.ro/set-manichiura-wood-touch.Multumesc,printesa,pt toate articolele faine pe care le gasesc pe blogul tau!Craciun fericit!

  34. Mi-as dori o pereche de conversi rosii ca ai taiii?si geanta asta minunatahttp://www.ilux.ro/geanta-deniz-din-piele-naturala-anuschka-706

  35. Esti minunata! Multumim pentru ca ne esti alaturi!
    Ce imi doresc pentru mine? Fara a fi catusi de putin egoista?! TIMP! Un timp doar al meu, sa fiu eu cu mine si atat, chiar si pentru o ora, dar sa simt ca imi apartine! Vreau sa ma vad frumoasa, speciala, femeie! Imi doresc sa fiu aici pentru micile mele Minuni, sa le pot oferi totul in limita bunului simt! Sa fim sanatosi! Sa fim noi!
    Imi place mult cosul de picnic, ma reprezinta http://www.ilux.ro/cos-picnic-2-persoane-erset

  36. Nu stiu altii cum sunt, dar mie imi place sa primesc si sa dau cadouri.In special de Craciun.
    Imi amintesc stralucirea luminitelor de pe bradul de Craciun din copilaria mea chiar si acum, in orice moment inchid (sau nu?!) ochii… Exact asa cum il zaream atunci prin sticla mata al usii dintre dormitor si holul unde era plasat bradul…E una din amintirile mele preferate.Primeam cadouri!
    Din ceea ce oferi as alege
    http://www.ilux.ro/portofel-compact-din-piele-trifold-anuschka-704
    Craciun fericit!

  37. Eu nu imi doresc ceva anume pentru Craciun. Prefer in locul obiectelor, experiente. Mi-ar suna bine un curs de gatit, de pictat, de fotografie ? de pe iLux mi s-a parut interesant portfardul din piele Anuschka ?

  38. Eu de Craciun imi doresc un copilas 🙂 Am pierdut o sarcina recent, in octombrie..s-a oprit din evolutie pur si simplu :(..ti-am citit articolele legate de pierderea ta…pot sa zic ca am trait aceleasi sentimente si m-a ajutat mult sa cunosc experienta altor femei…in concluzie, sunt pe drumul cel bun, cred ca mi-am mai revenit, insa nu complet, mai plang din cand in cand, recunosc :d altceva nu imi doresc momentan :)…pt sotul meu mi-ar placea http://www.ilux.ro/cutie-3-ceasuri-multifunctionala-din-piele-naturala-dulwich-designs
    Multumesc! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!:)

  39. am fost multă vreme îndrăgostită de geanta cu tigru de la anuschka. din păcate nu mai este pe site, am văzut că au retras-o.
    cred însă că am să-mi cumpăr suportul pentru inele pisică! în rest, știu deja, un teanc mare de cărți este pe drum pentru mine, printre care ”calea regilor” a lui sanderson.

    sărbători fericite și baftă tuturor!

  40. Sunt superbe toate de pe site-ul ilux.ro, dar cel mai mult imi place ceasul de perete omleta. As dori de la mosul un abonament la spa

  41. Nu imi doresc lucruri materiale; de Craciun doresc sanatate pentru cei dragi si liniste, imi doresc un Craciun linistit!
    Sarbatori fericite, Ioana!

  42. Din partea ta orice dar ar fi o amintire pretioasa,dar fiindca trebuie sa specific mi s-ar potrivi portofelul.Chiar daca nu castig,apreciez fiecare gest pe care il faci pentru noi si astept sa citesc urmatoarea ta carte.Sarbatori fericite alaturi de toti cei dragi sufletului tau!
    Mi-asdori trusa de manichiura pentru pustoaica mea http://www.ilux.ro/set-manichiura-wood-touch

  43. Din partea ta orice dar ar fi pretios,dar daca trebuie sa aleg portofelul imi place enorm.Chiar daca nu castig,apreciez ca te gandesti la noi si astept urmatoarea carte a ta. Sarbatori fericite alaturi de toti cei dragi sufletului tau!
    De pe ilux.ro mi-as dori trusa de manichiura pentru pustoaica mea http://www.ilux.ro/set-manichiura-wood-touch

  44. Hmmm…cadouri de Craciun..scumpe sau ma rog, din alea pe care le doresti dar nu pe portofelul tau..Mie mi s-au oprit ochii de cand ai avut postarea cu diverse propuneri de cadouri tocmai pe o geanta de pe ilux (de care nici nu stiam ca exista anterior postarii tale):
    http://www.ilux.ro/geanta-deniz-din-piele-naturala-anuschka-706

    Nu voi primi acest cadou ca eu mi-s „Santa” si nu am de gand sa-mi gauresc contul, particip insa cu mare drag la concurs! Multumesc pt asa initiativa si sa aveti cu totii cele mai frumoase si inspirate sarbatori!

  45. am incercat sa postez dar nu cred ca a functionat deci incercarea no 2:

    un cadou superb la care mi-au ramas ochii inca de cand ai avut postarea cu propuneri de cadouri pt craciun este chiar o geanta de pe ilux (de care habar nu aveam inaintea postarii tale):

    http://www.ilux.ro/geanta-deniz-din-piele-naturala-anuschka-706

    particip cu drag la concurs, mai ales ca aceasta geanta va ramane in wish list..
    Lasa ca e frumos sa iti doresti ceva!
    Sarbatori cu bine tuturor!

  46. Mie mi-ar placea sa primesc cadou de Craciun un pisoias negru sau un pui de Labrador. Poate se va intampla, dar la un alt Craciun. In ceea ce priveste site-ul ilux.ro mi-a atras atentia acest cos de picnic. Aici in Germania, oamenii au o relatie foarte buna cu natura si mi-am insusit si eu acest aspect, in putinul timp de cand ne-am mutat aici. Drept urmare, un cos ca acesta este minunat pentru o iesire cu familia!

    http://www.ilux.ro/cos-picnic-4-persoane-retro

  47. Un Craciun Fericit tuturor si sa avem viata plina in fiecare zi de spiritul Craciunului! Am sa ma inscriu si eu in concurs cu urmatoarea dorinta….
    http://www.ilux.ro/cutie-muzicala-bijuterii-balerina
    …care va fi o surpriza placuta pentru fetita mea in cazul in care vom fi alese de hazard (strumfita mea are doar 4 ani,dar admira cutiuta muzica cu balerina a fetitei din filmul Grinch,asa ca ar fi incantata de una asemanatoare). Multumim pentru gandul frumos! Mult succes si multe bucurii pe drumul pe care ti l-ai ales! 🙂

  48. Buna Ioana, iti urmaresc blogul cu fidelitate si multumesc pentru tot, m-ai ajutat sa imi clarific creierasul in multe situatii.
    Ce imi doresc eu de Craciun… ma intreaba si sotul, si mama si le-am raspuns automat Nu stiu ! Apoi am stat si m-am gandit si raspunsul a fost tot Nu stiu ! Am o familie, am o casa, am cred ca tot ce si-ar putea dori un om normal 🙂 Haine, cosmetice, accesorii, bijuterii, carti… am tot ce e necesar, ce as mai vrea de acum se cheama moft. Dar pentru ca a trebuit sa caut un raspuns la intrebarea asta am zis ok….mi-as dooori…..un ceas simpatic, sa nu fie rotund (am eu o vrabiuta pe creier) si sa fie amuzant 😀 Gata ! am gasit ! tre sa ii insinues zi sotului, noua mea dorinta.
    De pe iLux.ro, daca tot visam sa visam cum trebuie: cutoa asta de bijuterii mi se pare fantastica prin felul in care e captusita cu tot felul de buzunarase, chingi si sertarase http://www.ilux.ro/caseta-bijuterii-amada-windrose
    Va doresc Sarbatori fericite la toti si toate si Ioana mult succes in toate 🙂

  49. Draga Ioana,
    E foarte frumos gestul tau de a ne oferi un cadou. Pentru mine fiecare articol scris de tine a fost un cadou care mi-a imbogatit sufletul. Sper din toata inima ca si tu sa primesti de sarbatori (si nu numai) mai mult decat te astepti, sa fii sanatoasa si sa gasesti mereu timp sa ne impartasesti din tot ceea ce viata te invata. Te apreciez foarte mult si imi place relatia pe care o construiesti cu cei doi copii minunati, Sofia si Ivan.
    Produsele de pe ilux.ro sunt deosebite. Sunt foarte frumos lucrate si atat persoana care le daruieste cat si cea care le cumpara se bucura de o stare de bine caci acestea vor crea, pe termen lung, legaturi de suflet. Mie mi-a placut foarte mult acest portofel plic Romance: http://www.ilux.ro/portofel-plic-din-piele-romance
    De sarbatori mi-as dori sa gasesc pe cineva cu suflet bun care sa doneze un pui de labrador retriever- o fetita labrador. De la sfarsitul lunii octombrie, am ramas fara Alma, labradorul meu de suflet care s-a stins.
    Sarbatori fericite si sufletul plin cu bucurii sa va fie!

  50. Sărbători fericite și ție Prințesă. De pe site-ul ilux mi-ar trebui busola aceasta http://www.ilux.ro/busola-grand-voyager-dalvey , pentru un băiețel de 7 ani, mare iubitor de astronomie, biologie… natură în general. Și-a setat ca țel să salveze pădurea amazoniană, mai ales speciile în primejdie de acolo. Cred că l-ar ajuta. Din obiectele prezentate de tine cel mai mult îmi place portofelul. Ce aș dori să-mi aducă Moșul? Și mai mulți oameni pozitivi în jur. Și știu sigur că-i voi primi, pentru că sunt în locul potrivit. 🙂

  51. Imi doresc sanatate, pace si multa iubire. Vreau ca fetitza mea de 5 luni sa se faca bine cat mai repede si sa imi zambeasca toata ziua cum numai ea stie. Putem sa vedem cu adevarat ca lucrurile materiale nu au nici o valoare in detrimentul sanatatii, abia cand pierdem sanatatea… Cel mai frumos cadou este sa iti vezi familia fericita, sanatoasa si in armonie. Cadoul meu preferat de pe ilux este:

  52. Mi-as dori o geanta noua, frumoasa de serviciu sau o pereche de ghetute. Dar m-as bucura si de o seara frumoasa in familie si linistita.

  53. De craciun imi doresc un portofel sic. Iar dupa site mi se pare superhttp://www.ilux.ro/bar-glob-pamantesc-birou-meridian-lemn. Craciun fericit

  54. Eu imi doresc un calendar 2016 cu bebelusul meu! si un cadou pentru sotul meu: „http://www.ilux.ro/ceas-sport-cronograf”!

  55. Eu își doresc în primul rând ție și dragilor tăi, tihnă și sărbatori cu bucurie! Ai avut un an plin, care te-a încărcat, dar te-a și epuizat de atâtea ori. Sa ai bucurie, Ioana dragă, și parte de tot binele, pe care tu îl împarți de atâtea ori celor de lângă tine, departe sau aproape ție.

    Mie imi place portofelul. E vesel și bine lucrat.

    Multumim!

  56. Imi doresc o geanta ca asta http://www.ilux.ro/geanta-indira-din-piele-naturala-anuschka dar de asemenea, parca asa de multe as vrea. Nici cartea ta nu am apucat sa o citesc insa nu cred ca s-ar gandi nimeni sa imi faca un asemenea cadou. Probabil o sa imi fac singura cadouri si anul acesta, ca de obicei. As mai vrea niste uleiuri speciale pentru par, pentru ca am observat ca incep sa albesc si am inteles ca ar ajuta putin Amla, Rozmarin, Avocado, etc..

  57. Portofelul pe care vrei sa-l oferi cadou este superb, tare mi l-as dori! http://www.ilux.ro/portofel-compact-din-piele-trifold-anuschka-704. Si pentru ca mie chiar imi trebuie un portofel nou, am mai „scormonit” prin site-ul http://www.ilux.ro si l-am mai gasit si pe acesta care e foarte frumos: http://www.ilux.ro/portofel-mediu-din-piele-trifold-anuschka.
    Mi-as mai dori liniste alaturi de cei dragi si voi aprecia orice mica surpriza pe care o voi gasi sub brad. Oricum fericirea suprema o gasesc in privirea copiilor cand isi descopera cadourile sub brad in dimineata de Craciun.

  58. De Craciun, imi doresc sa am parintii sanatosi si fericiti, sa ii vad cum sclipesc, asa, de bucurie! Cel mai frumos cadou din lume asta e 🙂
    Siiii mi-am ales si un cadou fictiv de pe ilux, as scoate-o pe mama la picnic ca stiu ca ar fi timp de calitate. Si sa avem si niste accesorii asa divoase, ah, si mai frumos!
    http://www.ilux.ro/cos-picnic-2-persoane-fragola

  59. Draga Printesa – in primul rand, vreau sa iti multumesc ca in fiecare zi ne impartasesti gandurile tale si experienta ta de mama/sotie/femeie! Apoi, personal, iti multumesc pentru ca ma fac sa imi doresc si sa incerc in fiecare zi sa fiu o mama mai buna pentru baietelul meu!
    De Craciun, imi doresc ca Mosul sa imi aduca o geanta….. iar de pe iLux as alege:
    http://www.ilux.ro/cos-picnic-2-persoane-camarad ; pentru ca eu cred ca mai exista romantism in casnicie si dupa nasterea mostenitorului 🙂
    Multumim, Printesa! Sarbatori Fericite alaturi de toti cei dragi tie!

  60. Ce frumos că te-ai gândit la cititoarele tale, să le faci o surpriză de Sărbători 🙂
    De pe iLUX, un cadou pe care mi-ar plăcea să-l primesc este un coșuleț de picnic http://www.ilux.ro/cos-picnic-2-persoane-camarad
    Iar un cadou de la Moș ar fi…. un Crăciun ca pe vremuri, cu toată familia adunată, cu mama care să umple masa de bunătăți gătite de ea, cu colindători frumoși la geamuri, daruri simbolice sub brad, căldură, veselie….sărbători fără stres și griji 🙂 Sărbători așa frumoase vă doresc și vouă !!

  61. In primul rand multumim pentru gandul tau frumos! De Craciun imi doresc multa zapada si liniste. Orice cadou e binevenit, in special o poseta draguta. Sarbatori frumoase si pline de zapada!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *