Vești bune!

Și una mai puțin bună, și anume că m-a lovit o gripușoară care mă ține sub plapumă cu temperatură de 39 și peste, dureri de oase pe care nici nu știam că le am și arsuri în gît ceva de speriat. Ies numa cît să alăptez puiul și s-o pun pe puică să-mi promită că nu se molipsește și ea.

Și să vă spun că am ieșit pe locul 2 în concursul eMAG! Singurul blog „de fete” din competiție, în top! Bravo, lume, mulțumesc tuturor pentru implicare, o să fac tragerea la sorți a cîștigătorilor premiilor în după-amiaza asta și voi publica aici un update cu numele norocoșilor, acum sînt epuizată după ce-am tastat trei rînduri, mă duc înapoi să zac.

Bravooooo!!!

LE: Cîștigătorii aleși de Random.org sînt:

Xenia a cîștigat ceasul Samsung – validat
Oana B. a cîștigat aspiratorul Samsung – validat
Crisstinna a cîștigat mirrorlessul Sony – validat

Felicitări!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4196

28 comentarii

  1. Bravoooo noua, tuturor, pentru mobilizare! Astept cu nerabdare si rezultatul de la Clever, aseara am visat numai mure negre.

  2. recunosc ca ar trebui sa fiu bunica, avand in vedere varsta fetelor mele, dar nu stiu daca e bine sa alaptezi cand ai temperatura atat de mare:( poate ar fi bine sa consulti un medic in sensul asta.

  3. Ah, poate dacă participam și eu, luai locul I ! dar nu stiu sa fac filmulete si sa le incarc pe youtube altfel, zău ca nu ma dădeam în lături …
    Sănătate maximă îți doresc. Dar măcar bine că nu te-ai îmbolnăvit de Crăciun, nu ?

  4. Sănătate maximă!!! Bagă limonadă călduță…dar tu știi deja… Noi acum prevenim cu capsule de echinacea, usturoi, vit C din maceșe, ulei de cătină. Fă-te bine că avem nevoie de scrierile tale. Pupici vitaminoși…

  5. Ti-as da un sfat babesc pentru arsurile din gat:fa gargara cu apa si bicarbonat, iti alina durerea si rade cartofi, pune-i pe o carpa si stropeste-i cu spirt medicinal si leaga-te la gat cu ei.Multa sanatate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *