Hai cu mine la film sâmbătă la sala VIP! (concurs)

Later edit 2: A fost genial!
Înainte de film am socializat puțin, am mâncat pui thailandez cu orez și legume, foarte bun (erau și paste și pizza și salate), am băut un pahar cu vin și am gustat și un desert în zona de lounge, apoi am intrat la film, unde ne-am tolănit în fotoliile maaari din piele, cu suport pentru picioare, am pus nachos și berea pe măsuță alături, ne-am bucurat de film (Atomic blonde, spionaj, acțiune, bătaie, super soundtrack), apoi am aplaudat și am pornit care încotro. Vă mulțumesc, a fost plăcut!

 

Later edit: Am extras cele cinci câștigătoare, le-am scris, mi-au și răspuns, ne vedem sâmbătă! Ele sunt: Teodora Ion, Diana Mocanu, Anca Băluță, Andreea Flangea, Aniela Toma. Vom merge la Atomic Blonde. 🙂

Anul ăsta prin primăvară am făcut extravaganța supremă: am mers la film seara târziu, cu prietenele mele! De două ori! O dată am fost la un film de dragoste și am ieșit după miezul nopții, bocite amândouă, a doua oară ne-am hăhăit ca disperatele la partea a doua a comediei 50 de Umbre de gri (știu că teoretic nu e comedie, dar pentru noi a fost). Cu popcorn și bere și pierdut talonul de parcare, pachet complet! Ne-am propus să facem asta mai des, evident, nu ne-a ieșit, dar nu mă las! Sâmbăta asta îmi invit prietena la film și vă invit și pe voi, cu cea mai bună prietenă sau cu soțul, primim și bărbați, dar numai dacă sunt de gașcă! Sâmbăta asta, la Cinema City Park Lake, undeva pe la 8-9 – 10 seara, să fie frumos, romantic și întuneric.

Și nu la orice cinema, ci la unul cu super sală VIP, la Cinema City din ParkLake Shopping City, în care o să ne uităm la film ca vedetele, în lux și desfătare. Dacă tot n-am apucat să dau de băut când a trecut blogul de 80.000 de fani pe Facebook (nici măcar nu știu când s-a întâmplat asta, n-am fost atentă), petrecem acum!

Mulțumesc, Cinema City pentru invitațiile VIP! Nu știu dacă știți, dar până la finalul lunii august, oricine merge la film în orice cinematograf din rețeaua Cinema City poate câștiga unul dintre cele peste 1.3 milioane de premii pe loc, unul dintre 24 de vouchere de vacanță de 500 euro saaaau marele premiu,  o mașină Toyota Aygo.

Dacă vreți sâmbătă cu noi la film, vă poftesc să comentați aici cu numele filmului la care ați vrea să mergem împreună, găsiți lista aici: https://www.cinemacity.ro/Parklake

Sunt filme interesante vara asta, avem de exemplu, pentru sâmbătă seara:

– Dunkirk, în regia lui Christopher Nolan, care a fost scenarist pentru Inception și Prestige (informații despre el pe IMDB aici)
– Atomic Blonde
– Dark Tower
– Emoji
– Annabelle Creation
– Raid dingue

– La pazza gioia, dramă, Italia (acesta mă tentează cel mai mult, am pus trailer mai jos, din păcate nu mai rulează sâmbătă)

În București există două săli VIP Cinema City din Bucuresti, una în Park Lake, alta în AFI Palace Cotroceni. Aici găsim fotoliile cele mai grozave, cu spătar și suport de picioare ajustabile pentru o poziție cât mai confortabilă, bar și cină completă, cu preparate pregătite de un chef, variante nelimitate ale meniurilor de popcorn/nachos și răcoritoare. În aceste condiții vitrege va trebui să ne descurcăm să vizionăm un film împreună sâmbăta asta.

Cine vrea să meargă cu mine? Concursul începe acum și se încheie joi la ora 14.00, să avem timp să ne organizăm până sâmbătă seara. Trag la sorți și anunț câștigătorii aici și pe emailul cu care vă înscrieți în comentarii! Baftăăăă!

Hai la film vara asta! Încercați măcar o dată și experiența VIP! Și participați la concurs, iar dacă reușiți să câștigați mașina, să mă plimbați și pe mine o tură (până-n Sicilia și înapoi)!

via GIPHY

142 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *