Reduceri la început de an, ca să începem bine! (p)

Începutul de an are tendința de a aduce cu el tristețe și deprim, mai ales dacă iar n-am reușit să ajungem la sală de pe 3 ianuarie, am pus extra kilograme de cozonac pe coapse, n-am avut chiar Revelionul de vis pe care ni l-am propus pentru a mia oară, iar jobul la care ne ducem nu e cel pe care l-am visat când eram mici, de salariu nici nu mai zic. Vă propun să combatem începutul de an cu o strategie care nu dă greș niciodată: cumpărăturile în vremea reducerilor!

Dacă și voi ați petrecut revelionul în șosete, ca noi, iar la miezul nopții v-ați pupat creștinește pe frunte și v-ați întors pe partea cealaltă în patul conjugal, pentru un sfânt sforăit în noaptea dintre ani, sigur ați rămas în buzunare cu câteva sute de lei (ca să nu zic euro) care altfel s-ar fi dus pe cazare, masă și distracția obligatorii în marea noapte.

Eu nu regret nimic, ba mai mult, am de gând ca anul viitor să fac exact la fel, că tare bine ne-a făcut tuturor mica noastră vacanță la noi acasă de Sărbători. N-am mâncat prea mult, nu ne-am îngrășat, nu ne-am înghesuit, nu ne-am simțit vinovați că am cheltuit prea mult sau că am făcut și noi parte din aglomerația de pe DN1 dinspre Valea Prahovei pe 2 ianuarie.

Și dacă tot am economisit bani, știu și pe ce-o să-i cheltuiesc! De azi de la ora 7 dimineața și până joi, 20 ianuarie, la ora 1:00, pe eMAG este Revoluția Prețurilor, adică reduceri de până la 50% la mii de produse, de la laptopuri și televizoare, la electrocasnice, articole pentru casă și grădină, cosmetice și produse pentru copii. Eu am pe listă un foehn nou, puternic și silențios, ca să pot usca rapid pe cap copiii fără să-i sperii, un tocător, ceva mărunțișuri pentru copii și cărți.

Ca idee, blenderul Bosch de 500 w este redus cu 40%, de la 299,99 de lei la 179,99 lei, aici.

emag reducere blender

Iar scaunul auto Krausman până la 36 kg (12 ani) este redus cu 42%, de la 337 lei la 189,99 lei, îl găsiți aici.

reducere scaun auto emagZic că merită să aruncați o privire, eu sunt de principiu că dacă ai nevoie de ceva sau dacă îți dorești ceva, e mai bine să-l iei mai devreme decât mai târziu, să te bucuri de el mai multă vreme. Începutul de an e prilej bun de răsfăț, mai ales dacă acesta vine la preț redus. Puteți pune pe lista de cumpărături inclusiv cadouri pentru 14 februarie sau 1 și 8 martie, cosmetice, parfumuri, cărți și ce vă mai place. Spor la cumpărături! 🙂

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4174

5 comentarii

  1. Scaunul acela auto…e chiar cel mai ok produs de recomandat din miile de produse disponibile la oferta? Înțeleg ca este un post publicitar și sunt foarte ok sa citesc posturi publicitare. Dar cred ca trebuie sa fie cumva și în concordanta cu ceea ce promovezi. Ai merge cu Sofia sau Ivan în acel scaun, zi de zi ? Înțeleg ca un scaun prost e mai ok decât lipsa unui scaun… eu de aici am aflat despre rear facing și de aici am decis sa aleg varianta cea mai sigura. Sunt chiar dezamăgită. Îmi pare rău..

    • Sunt multe familii care nu bani pentru un scaun ca cel pe care il avem noi (si pe care il consider cel mai sigur si despre care o sa mai scriu, sa afle cat mai multa lume), iar pentru acestea, da, e o varianta mai buna decat nimic.

    • Scaunul acesta e destul de ok. Se poate folosi de la 4-12 ani, dupa ce copilul nu mai merge RF. Dar asta a fost si prima mea reactie cand am citit 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *