Bine-ai venit, carnaciorule!


Un mic om roz si ochios a zis Buna ziua lumii. Il cheama Rares Ioan si in momentul asta e copilul cel mai drag mie din toata lumea asta. Sa fii sanatos, carnaciorule, sa ai noroc de oameni buni si clipe frumoase, pentru ca si tu esti frumos si mic si puternic si o sa-i arati tu lumii!
Bine-ai venit, abia astept sa te tin in brate, iar tu sa ma tii de deget ca si cum asta te face cel mai fericit carnacior din lume! Uite cum poti sa iubesti pe cineva inainte sa-i vezi macar ochii sau sa-i auzi vocea!
Bravo, mami, acum ai trecut in alta categorie. De-acum nu mai ai viata ta, o ai pe-a lui intai. Si ce bine-o sa-ti fie. Si mie, pentru ca te iubesc si pentru ca pe el o sa-l iubesc si mai tare.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4192

2 comentarii

  1. Abia astept ziua in care vei avea si tu un Rares sau o Raresa, si altul sa scrie despre el sau ea si sa fii mandra si fericita asa cum e acum Irina.Bafta si noroc cu carul in tot ce vei face.

  2. Hi hi acum ai si tu o Sofie a ta si sunt sigura ca multa lume o iubeste pe Sofia fara sa ii fi vazut ochisorii frumosi , eu una te privesc ca pe o prietena si Sofia mi-e tare draga , acum m-am apucat sa citesc toate postarile tale inca de la inceput si mi se pare asa…ca si cum am sta la o cafea si mi-ai povesti cate ceva din viata ta 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *