Mi-am dat seama…


… ce caut pe lume zilele astea. Caut sa stiu ca am incotro intinde o mana cand vreau sa cer ajutor. Chiar daca n-o sa am nevoie, chiar daca mandria ma va impiedica de cele mai multe ori sa spun vreun cuvant. Vreau sa stiu ca e o suma de oameni undeva acolo pe care daca i-as ruga sa ma ajute oricand, oricum, cu orice, ar face-o intr-o secunda, fara sa ma intrebe si sa ma judece. Pentru ca eu as face asta pentru orice mi-ar cere-o.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

3 comentarii

  1. Buna seara Io! Mi-am permis sa-ti frunzaresc blogul, sorry, dar n-am putut sa te intreb daca ma lasi :))
    Un citat pentru 5 minute de gandire: „din lumea asta fiecare ia atat cat poate ca sa inteleaga”!
    E, ce zici?

  2. Sunt de acord cu ce spui, numai ca noi, ca fiinte inteligente ce suntem, incercam mereu sa intelegem mai mult decat putem duce. Si m-am gandit 10 minute inainte sa-ti raspund.

  3. ” daca intinzi mana dupa stele poate n-o sa prinzi nicio stea, dar cu siguranta n-o sa te alegi cu o mana plina de noroi!”… asta vis-a-vis de faptul ca incercam sa intelegem mai mult decat putem sa ducem… numai ca de obicei dorim sa intelegem mai mult fara un efort prea mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *