Marian, Valentin, dilema

Am uitat ce placut e sa mergi cu metroul. Sa ma uit la oameni, la ce tin ei in mana sau pe cine tin de mana, sa ma las privita de sus pana jos, de cele mai multe ori cu un zambet insinuant… Mersul cu metroul ma face sa ma simt bine. Mai ales ca observ ca vagoanele sunt pline nu doar de liceeni si muncitori la Apaca (asta se intampla acum multi ani, cand stateam in club A pana la 5 dimineata, si ma intorceam acasa odata cu muncitorii care incepeau schimbul 1 la fabrica de pe Iuliu Maniu). Acum cu metroul merg si barbati la costum cu diplomat scump, femei in taior cu geanta de laptop, punkeri cu lantz la jeansi si actori de teatru.
Azi in metrou, la un metru de mine statea un barbat frumos, inalt, blond, cu ochii verzi, gen Brad Pitt, doar ca nu la fel de feminizat. A pus ochii pe mine imediat ce-am pus mana pe bara rece. Trei statii la rand ne-am tot urmarit, zambit, admirat, aruncat ochii nepasator intr-o parte… pana am ajuns la Victoriei. M-am indreptat spre usa, el a venit foarte aproape in spatele meu. Hm… ce bine mirosea… Am inceput sa urc scarile spre iesire… si l-am pierdut. Pana la birou am tot intors capul, sperand sa-l gasesc in urma mea. Ce pacat, era tare frumos si mirosea tare bine.
Daaaar… cand am ajuns la birou si mi-am deschis ruscsacul de laptop, am gasit in buzunarul exterior o carte de vizita. Il cheama Marian. :(( Cum sa arati atat de bine si sa te cheme Marian? Daar… e fotograf. Asta e cool. Nu stiu cum se face ca in ultima vreme tot cunosc fotografi… E ironic, daca stau sa ma gandesc cat de putin imi place sa mi se faca poze.
Sa-l sun… sa nu-l sun… Marian… Hm…
Anyway, dilema mea cea mai mare in momentul asta e: ce fac oamenii singuri de Valentine’s Day? E musai sa faci ceva festiv? Si daca da, cu cine? Ar fi ingrozitor de jalnic daca mi-as petrece ziua asta cu o prietena buna? Sau cu pisica? E musai sa faci sex de Valentine’s Day? Cu o persoana? E musai sa faci sex cu persoana pe care o iubesti?
Ce ma fac?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

4 comentarii

  1. Raspunsul la obligatia de a face sex torid intr-o zi anume mi se pare oarecum de la sine inteles. Prea putin din ceea ce trebuie e misto. Uite asa si-a luat-o si Sadoveanu in barba. Cind sa devina un scriitor iubit, a intrat in programa scoalara…

  2. Eu zic sa-l suni! Macar pt metoda lui de a-ti face cunoscut nr lui de tel, metoda pe care eu o gasesc atat originala cat si…revolutionara 🙂
    A, si sa nu categorisim oamenii dupa ocupatia lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *