Aici trebuia sa fie un post despre sexul oral

Asa mi-am propus ieri, in timp ce ma intorceam din locurile indepartate in care mi-am sarbatorit ziua femeii. 6 ore de condus au fost timp suficient sa ma gandesc la o introducere, o argumentatie si o concluzie despre sexul oral. Aveam chiar si 3 intertitluri. Azi dimineata insa, cand m-am asezat la taste si am inceput sa pun pe hartie textul, mi-am dat seama ca nu pot face asta din cauza unui mare si imposibil de ignorat impediment: limba romana. In engleza, de exemplu, n-as avea nicio problema sa descriu orice. Ei au lick si suck si touch si kiss si penetrate si asa mai departe. Cand faci sex oral in limba romana insa… e suficient sa scriu doua litere si deja imi imaginez figurile oripilate ale cititorilor… Hm… mai bine nu.

Aman topicul asta pentru niste vremuri in care limba romana va fi mai armonioasa la capitolul miscari orale. Pana atunci, hai sa vorbim despre altceva. Ma gandeam la o leapsa pe subiectul „Sex: ce vor barbatii?”. Cine vorbeste, pune te rog pe hartie trei lucruri pe care ti le doresti in pat. Apoi da mai departe. Men only.
Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4174

9 comentarii

  1. reciprocitate, „prezenta” si libertate!
    Reciprocitate = dai ceea ce primesti
    Prezenta = sa fii prezent inseamna sa fii de fata, minte, trup si suflet
    Libertate = fiecare incearca sa faca ceea ce doreste si-l face sa se simta bine, pe el si pe partener.
    Cam atat!

  2. Sex, sex, sex. De trei ori la rand. Cu pauza de macar 10 minute intre numere, sa imi refac energia. Restul e poveste.

  3. Da-o anonima! Statisticile conteaza, nu identitatea respondentilor!
    Nu de alta, dar poate trag concluzia ca cele 3 lucruri pe care le vor barbatii in pat sunt sex oral, sex anal si sex normal. Hm, atat de superficial sa fie totul?

  4. sper sa nu ma iei la bataie ca imi bag si eu coada pe aici… am o dilema…
    Sexul oral intra in preludiu sau nu? Aveam niste discutii cu niste prieteni iar parerile erau impartite …

  5. Daca ma intrebi pe mine, as zice ca da, dar nu e obligatoriu. Daca o faci si ti se face de fiecare data, parca prea ne rutinam, nu?

  6. singurul lucru pe care l-as vrea este sa nu mai aud in chestii de genu ce „ce faci…nu ..vaiii nu oral…ce scarbos…”si dupa aceea sa…”doamne a fost fantastic!”…”nu stiam ca e asa de bine!”…”ce gust bun are!”…”si a mea ce gust are?!?”…Oare cand vom scapa de falsa pudoare ce ne cam inconjoara …si, din pacate, ne intra si in pat. Cineva imi spunea:”nu”inseamna viol….restul e….placere!knok yourselves out!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *