Sex: de ce prima oara e intotdeauna nasol

Pentru ca astepti momentul de ceva vreme. 

Pentru ca ai asteptari (intotdeauna mari) si asta pune presiune pe momentul in sine. Stim cu totii ca daca sexul nu merge, degeaba merg celelalte.
Pentru ca vrei sa impresionezi, vrei sa fii bun ca sa mai urmeze si a doua oara, dar nu foarte bun, sa nu pari vreun profesionist in domeniu (nu da bine).
Pentru ca invariabil compari totul cu experientele anterioare, iar ceva nou e intotdeauna mai putin confortabil decat un ceva cu care esti obisnuit.
Pentru ca trebuie sa te adaptezi rapid la ce ai langa tine. Un miros nou, maini noi care te ating in feluri noi, pozitii altfel, respiratii, ritmuri, viteze si senzatii altfel.
De asta, first times always suck. Dar nu-i nimic, pentru ca noi stim asta si de cele mai multe ori ne dam inca o sansa, si inca una. Daca nici a treia oara nu merge, avem o problema. Pe care fie alegem s-o discutam (poate incercam prea tare sa impresionam, poate suntem inhibati de ceva anume, poate nu eram pregatiti s-o facem), fie alegem s-o tratam drept extrem de importanta si schimbam partenerul.
Eu cred ca dac-am fi mai relaxati in pat, mai concentrati pe ce simtim si mai putin atenti la ce-ar trebui sa simtim, lucrurile ar merge mai usor. Nu chiar din prima, dar cu siguranta mai curand.
Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4193

7 comentarii

  1. De asta s-a inventat alcoolul. 🙂

    Dar nu tot timpul e nasol din prima. E doar o chestie de relaxare. Si comunicare. 🙂

  2. Prima oara cu altcineva iti da o senzatie de „nou” si are atasati niste fiori incomparabili cu orice altceva. Care atenueaza alte neajunsuri care ar putea sa apara, dat fiind ca e „prima oara”. De asta unii fac colectii. De parteneri, de inceputuri. Pentru ca „noul”, neprevazutul, curiozitatea sunt mai puternice decat altceva.

  3. perfect adevarat…
    Mi s-a intamplat sa fie super prima oara… a doua oara insa … a lasat de dorit… si am trecut la reimprospatat colectia. O viata avem! Sa profitam!

  4. Ce sa zic..nu cred ca prima oara iese asa de rau…exista intr-adevar anumite tensiuni, dar tocmai astea consider ca fac totul mai frumos…

  5. In ziua in care o sa fac dragoste cu cineva si de prima oara o sa fie nasol, o sa stiu ca am devenit in sfarsit o tarfa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *