Postul de mai devreme a starnit reactii nenumarate, multe dintre ele justificate, altele de-a dreptul stranii… Nu stau sa le discut, fiecare are dreptul la o opinie si ma bucur cand reusesc sa fac oamenii sa discute aprins, chiar daca parerile lor nu ma flateaza. Nu ma bucur insa cand nu pot sa public comentariile voastre. Inteleg ca vreti sa ma injurati, sa ma faceti sa ma simt prost, sa ma pedepsiti etc etc, dar daca nu va exprimati civilizat, nu pot sa va public vorbele. Inboxul meu n-a gazduit atatea p.., p…, f… si c…. cate a primit azi in toti cei 7 ani de cand exista.
Si chiar daca ca nu pot sa va public comentariile, mi-ar fi placut sa va raspund personal la ele. Pacat ca le-ati dat anonime…

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4189

3 comentarii

  1. pai ai primit atitea injuraturi, pentru ca in ciuda exceptiilor ca acest Radu care ti-a scris un comentariu frumos, restul s-au cam simtit cu musca pe caciula.

    🙂

  2. E problema lor. Bravo tie ca poti sa ii ignori. Care are ceva in bibilica o sa ia aminte si sa se documenteze. Numai taranii needucati comenteaza pe alaturi. Parca daca iti scriu tie un email rezolva ceva, devin mai ” talentati” Ha.

  3. Inteleg ca daca scriu si-mi trimit se elibereaza de frustrari. Ma bucur ca le pot fi de ajutor macar in acest fel. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *