Din nou zi insemnata!

De 10 ani, ziua de sapte aprilie e una frustranta. Ziua unui om tare drag, pe care-l iubesti, sau poate il urasti, nici tu nu mai stii sigur, un om foarte prezent in sufletul si calculele tale, care insa a fugit si s-a ascuns undeva departe. Ai vrea sa ii spui la multi ani, sa ii urezi numai bine, chiar daca poate nu-l merita. Ai vrea sa-i auzi vocea, sa te auda zambind de ziua lui. Sa stie ca n-ai uitat si ca, desi a ales sa stea nedrept de departe, incerci sa fii langa el de ziua lui.
Anul asta e primul an in care l-am putut suna de ziua lui. Mi-a raspuns, a ras, mi-a urat si el La multi ani, si a promis ca da de baut, imediat ce n-o sa mai fim in state diferite. E inca foarte departe, dar isi face bagajele spre casa. De-adevaratelea. Si poate la anul pe vremea asta o sa-l si imbratisez de ziua lui, cat pentru toti cei 10 ani in care nu l-am auzit si pentru toti cei 15 in care nu l-am vazut.
La multi ani, tata!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

3 comentarii

  1. Citind postarea ta, deja mintea mea lucra: cine-o fi individul? Aproape de final eram sigur. Si vroiam sa-ti trimit urmatorul comentariu:”E vorba de taticu, nu?”. Da’ numa’ ce-ajung la final si tot misterul e spulberat, iar tot „efortul” meu depus pentu a descifra enigma, s-a dovedit a fi in van.

  2. Nu mi-am propus sa construiesc vreun mister… am mai scris despre subiect :). Dar chiar si-asa, imi pare rau ca te-am dezamagit…

  3. Nu…, nici pe departe n-am fost dejamagit, numa’ am ras ca ai reusit sa ma pacalsti, sau m-am pacalit eu, nu conteza…, oricum, a fost OK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *