Cele mai frumoase lucruri din lume sunt cele care nu-ti apartin 100%. Cele pe care stii ca le poti pierde in orice secunda. Tocmai in asta sta frumusetea lor, in incertititudine, in lipsa garantiei ca vor exista intotdeauna. Iti tremura sufletul la gandul ca le vei pierde si le iubesti mai mult. Le admiri frumusetea in liniste, in soapta, pe intuneric, in secret. Pentru ca nimeni n-are voie sa stie cat iti e de teama de momentul acela in care vor disparea pentru totdeauna si te vor lasa gol si cert.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4189

2 comentarii

  1. So true…dar totusi stam cu speranta ca intr-o zi vor fi 100% ale noastre. Nu se stie ce urmeaza apoi sau daca va veni acel moment, dar e frumos sa astepti. Eu cel putin asta astept 🙂 pana atunci fac liniste, sa nu cumva sa dispara 🙂 my two cents 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *