Unele lucruri nu merg…

… orice-ai face, spune, crede, simti. Unele lucruri se opresc la jumatate, nu pentru ca nu ti le doresti suficient sau pentru ca nu sunt meant to be, ci pentru ca asa sunt ele facute. Sa se termine inainte de vreme, neterminate. Si cred ca e bine sa le lasam asa, sa nu ne zbatem pentru ele, fiindca nu vor merge niciodata pana la capat. In schimb ne vor epuiza, ne vor dezamagi, vor sfarsi prin a durea.

Cel mai bine e sa-ti spui asta de multe ori, pana ajungi s-o crezi. Unele lucruri pur si simplu nu merg.
Pin It

3 Comments

  • Marius spune:

    asa e… si din pacate tre sa invatam pe propria piele…

  • Anonymous spune:

    cata dreptate ai!!! dar putem oare sa le lasam asa? nu ne ambtionam si mai mult atunci cand nu merg? nu incercam sa facem orice putem pentru a le „face” sa mearga? daca sti vreun secret prin care putem sa renuntam pur si simplu – spune-mi si mie!:)pupici multi si sa-ti merga toate din plin !

  • Ionouka spune:

    Nu stiu daca e vreun secret… Pur si simplu spui gata si mergi mai departe, fiindca stii ca viata ta e in alta parte. Cred ca are legatura cu incapatanarea de a nu te multumi cu putin. Nu e usor, e poate unul dintre cele mai grele lucruri pe care le poate face un om, dar daca incetezi sa mai vrei sa castigi, sa ai dreptate… o sa vezi ca exista fericire si in renuntare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *