Prima vineri cum vreau eu

E vineri! Si e prima vineri in a long time in care n-am planuri pentru cele doua zile libere care ma asteapta, toate doua numai pentru mine. Nu plec nici la mare, nici la munte, nu am nunti, concerte, zile de nastere si petreceri surpriza, gratare sau vizite la tara. N-am nimic. E gol. Spatiu pe care-l pot umple dupa pofta inimii, cu ce vreau eu. Aer, apa, iarba, cirese, poate si niste cercei noi, oameni dragi, pagini de carte, umbra la mine-n sufragerie, pe mocheta visinie.
Doamne… ce bine-o sa fie! Pina una alta, de 10 minute stau si ma gindesc ce chart sa folosesc pentru prezentare. Cel tip “placinta” e mai bun cind vrei sa faci o demonstratie, cel cu bare si procente e mai eficient cind vrei sa stirnesti dezbateri. Ce vreau eu cu prezentarea asta e sa demonstrez ca dezbaterile sunt extrem de productive, atunci cind nu depasesc 60 de minute. Asadar? Placinta? Bare? PowerPoint sau InDesign? Dileme de vineri dupa-amiaza… Stiu! Placinta de mere cu inghetata de rom cu stafide! La restaurantul ala bun pitit pe linga Calea Mosilor! Daaaa! Asta tre sa fie.
Ma apropii in pas saltat de spatiul meu gol de doua zile.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *