Vreau sa fie miine

Azi e una dintre zilele alea in care imi doresc sa dispar din viata mea si sa revin peste citeva luni, cind toate lucrurile care ma fac sa ma simt atit de prost azi vor fi disparut de mult, fara sa lase vreo urma in urma.

Nimic nu se leaga, nimic nu merge, cuvintele se incurca unele in altele, zambetele se transforma intr-o secunda in priviri nedumerite sau de-a dreptul triste, vestile sunt proaste, sperantele stupide.
Prietenii sau sunt departe, familia are treaba, pisica doarme ascunsa sub canapea, e prea cald, prea dupa-amiaza, prea marti. Nu-mi place ziua asta. Si mai e atit de mult din ea… As vrea sa plec un pic, citeva luni, in viata altcuiva, sa vad cum e, ce se mai poarta, ce se mai simte, ce se mai viseaza si in alta parte.
Clar lucru, ziua asta e infecta. Mi-ar trebui o radiera de zile d-astea. N-as folosi-o decit foarte foarte rar, pentru ca putine zile pe lume sint atit de infecte ca asta. 
Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4193

3 comentarii

  1. Ei, nici in alta parte nu e chiar atat de bine…Nu mereu. Si cred ca nu e nevoie sa treaca luni de zile ca sa se mai schimbe ceva…

  2. Haide. Cum procedam? Asta e o chestie pe care mi-am dorit-o toata viata, nu stiu daca din curiozitate sau din plictiseala… Sa fac schimb de viata cu cineva… Iar schimbul cu tine, Ina, chiar ma avantajeaza, fiindca sunt convinsa ca viata ta e mult mai cool ca a mea… Cand sunt reduceri la Macy’s?
    @anda… da, stiu…. numai ca in momentele astea nasoale, orice altceva suna mai bine decat propria fiinta, propria viata… 🙂 eh, azi e maine, deci sunt ok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *