Doamnelor, domnilor…

Sunt gata! Bagajul minuscul e pregatit pina la ultimul detaliu, castroanele Ciocolatei sunt pline ochi de boabe de toate formele si culorile, cerceii care-au fost selectati sa ma insoteasca sunt ambalati, geamurile inchise, totul e scos din priza, masina e parcata in cel mai bun loc de pe strada. Ba mi-am ales si cartea care merge cu mine (nici asta n-a fost deloc usor). Si mai am citeva ore. De tropaiala nerabdatoare, reverificat liste, renumarat bani, vorbit la telefon, numarat minute… Si de pregatit sa mi se faca dor. Ce placute sunt lucrurile astea, nu? Am si uitat cum e. Neaparat trebuie sa plec mai des. Se aude acolo in spate, la firma? 😀
Sa-mi scrieti chiar daca sunt departe de tastele mele. Chiar daca sunt departe, tot o sa postez aici, ca deh, tehnologia ma ajuta. De fapt, cred ca postul care se va publica singurel in lipsa-mi (si pe care l-am scris azi noapte dintr-o rasuflare) e cam mai personal lucru pe care l-am facut vreodata public… Asa ca aveti mila. E despre mine, despre tot ce insemn eu acum, despre ce vreau si simt, despre ce vad in viata mea.
Gata, am tacut si-am plecat. Viena, get your streets cleaned and your shops ready, I’m coming to meet you!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4189

5 comentarii

  1. distractie placuta, draga mea! chiar daca pleci aoclo cu un anumit scop, viena mi se pare orasul cu cele mai mari posibilitati de a te deturna de la cumparaturi. :-)))
    sa vii cu bagaje pline si amintiri cat pentru o viata!

    pupici!

  2. cum gandea madam:”mi-am facut bagaju’…..cat mai putin ca vreau SHOPPING!….bani….ESTE!(care este)….Doamne! ce greu trece timpul…..si taxi’ul ala nu mai vine…stai sa-mi iau si cerceii astia…..aualeau! pe X’uleasa n-am sunat-o!…..nu raspunde …mai bine….am incercat!….astia de la firma….eat u’r guts!…sunt free(macar si pentru cateva zile)…sa mai postez ceva….neaaaaahhh!!!!….mai incolo ca nu am timp de nimeni!… poate cand ajung la hotel….dak nu gasesc ceva mai bun de facut…..dak am noroc ….nu o sa am timp…da nu-i nimic ca ei ma inteleg(poate printre putinii care o fac)….sunt atatea de vazut si de experimentat!….inca o data geamurile …prizele….mai bine dau sigurantele jos sa fiu impacata…asa am auzit!…cheile …unde’s cheile….la naiba! de fiecare data le ratacesc…Ciocolatica mea….mmmmmm o sa-mi fie dor te tine…lasa ca o sa treaca madam ” „si o sa aiba grija cat lipsesc….hai numai mieuna asa ca mi se rupe inima!…..pupici…uite! ti-am lasat toate jucarioarele…sa ai grija de casa cat lipsesc!
    Gata, am tacut si-am plecat. Viena, get your streets cleaned and your shops ready, I’m coming to meet you!”
    PS ultimul paragraf a fost copy-paste! era tot ce si-a mai amintit din monolog…….DISTRACTIE PLACUTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *