Evolutie foto. Pls don’t judge.

Azi am fost nostalgica. Fiindca am revazut niste oameni care mi-au stat alaturi niste ani. Si pentru ei, pentru vremurile acelea, care-au fost frumoase atunci, dar pe care nu-mi doresc sa le retraiesc vreodata, am revazut citeva zeci de CD-uri cu mii de poze.
Din care am selectat citeva. M-am schimbat atit de mult de cind le-am facut pe primele… Nu mai am haine de atunci. Bijuterii. Nimic. Nu mai fac aceleasi lucruri, nu mai ascult aceeasi muzica, ma uit la alte filme, am altfel de oameni aproape. Chiar mi-am transformat viata. Intr-un mod nemaipomenit. Acum sunt fericita; atunci eram derutata, in cautarea a ceva ce nici macar nu stiam daca exista. Acum stiu sigur ca exista. Traiesc un an extraordinar, un an pe care-l astept de cind m-am nascut. Anul trecut era sa mor, anul asta traiesc cu adevarat. Asadar, iata si pozele. Nu ma judecati prea aspru, cum spuneam, eram derutata. Si blonda.

Comarnic, octombrie 2005
BarFly, 1 decembrie 2005
Cabana Diham, iulie 2006

Snagov, august 2006

Cringasi, septembrie 2006
Versailles, octombrie 2006
Cringasi, 1 decembrie 2006
Praga, Ianuarie 2007

Sibiu, martie 2007

Bulgaria, mai 2007
Bucuresti, aprilie 2007
Balea Lac, iulie 2007
Cabana Diham, 1 decembrie 2007
Piatra Neamt, decembrie 2007

Reply, februarie 2008

Vama, martie 2008

Reply, mai 2008

Asta e. Ce bine e sa fii om mare!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

14 comentarii

 1. Ce frumooos….intr-una din poze semeni cu o prietena de-a mea din Cehoslovacia si intr-alta cu CC Catch:), cintareata din anii copilariei-adolescentei noastre:) te puuup
  PS: evolutia ta este remarcabila!!!! Iti trimit o bucatica de toamna din New York City!!!!

 2. Ce tare, m-am uitat de mai multe ori la pozele in care esti blonda si nu prea semeni cu cele din ultimul an, de cind esti mai bruneta. Sigur esti tot tu? 😛 Si de ce te-am judeca, mi se pare un act de curaj sa pui poze cu tine pe blog… e ca si cum te-ai expune… Bravo! Si la mai multe!

 3. Da’ si aia cu tigara e misto. Un pic trashy, asa… Iar aia alb-negru e sort of M Monroe… Te si vad intr-o garsoniera mica din crangasi, cu multi oameni in jur, o chitara.. Zic bine?

 4. Ina, multumesc, cind eram mai tinara imi zicea lumea ca seman cu Paula Abdul, da si CC Catch era dragutza… 🙂
  Iulian, o sa ii transmit imediat ce iese de sub pat. In poza aia, tocmai o primisem de citeva ore, abia ii dadusem jos funda rosie.
  Victor, mi-ar fi placut sa fie cum spui tu acolo. Din pacate, a fost altfel. 🙂 Doar garsoniera era mica.

 5. Ei, ce surpriza placuta…in opinia mea, parca esti tot mai tanara 😛 Deci cel mai mult imi place ultima, spune tot 😛 Mai ales ca e dintr-o perioada in care te stiam deja (cat de cat).
  Revin cu mai multe amanunte.

 6. ioana…nu e prima data cand vorbesti urat despre vechii tai prieteni…pacat…dar asa esti tu!unii oameni chiar nu se schimba niciodata!
  miro ma numesc

 7. Esti mai frumoasa acum decat oricand. Esti un caz curios, arati din ce in ce mai bine, probabil ca maturizarea „te prinde bine” 🙂

 8. poza de la balea lac este cea care te reprezinta..:)
  cercei…bijuteri…..sunt fas…pentru mine(nu desconsider hoby’urile sau stilul de vestimentatie al nimanui)…..esti TU in poza… cat depre prieteni…..cine se simte cu musca pe caciula …
  oricum …keep up the good work!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *