Ma transform, din nou

Mai intii am simtit asa… de parca m-ar fi atins o aripa de fluture. Apoi o noua atingere delicata, urmata de o intepatura usoara. Citeva minute mai tirziu, a inceput sa ma doara. La fiecare bataie de gene, un fior de durere dulce imi strabate tot capul. Adorm cu gindul ca e doar o senzatie… Dimineata, lucrurile din jur sunt vizibile doar pe jumatate… Ma frec la ochi cu miinile reci, imi dau seama ca ochiul sting mi-a disparut. Nu vad cu el, nu se deschide, nu-l simt. Desi o durere incepe sa se insinueze in zona… Ma duc spre baie cu genunchii tremurind, aprind lumina, ridic ochiul drept spre oglinda… Dap. Am un ochi de om si unul de broasca: rosu, umflat, cu un pic de mov (ca deh, trebuia sa rimeze cu ziua de ieri). Am fost la urgente, e clar: urcior. Cica sa stau linistita, in 7 zile sunt ca noua. Pai sapte zile sint o viata de om… Si eu sunt omul-broasca. Ma duc sa ma ascund in lac.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4189

5 comentarii

  1. Draga mea, unde ai tras cu ochiul de ti l-ai ranit?:) nu am avut niciodata ulcior de ala si sper sa nu am, ca nu suport bubele de nici un fel:) sa ai grija de ochiul tau frumos…te puuup. muahhh

  2. vezi ca.. urciorul se dezvolta cel mai bine in lac, poate chiar de acolo il ai..

    am si o veste buna: statisticile au demonstrat ca persoanele capabile sa rada de propria persoana sunt cu 4,23% mai inteligente decat.. celelalte

  3. Ina dragutza, jur ca n-am tras nici cu ochiul, nici cu arcul, nici cu urechea… am fost cea mai cuminte, da tot degeaba.
    Marius, eu sper ca sint cu ceva mai mult de 4% mai inteligenta decit majoritatea oamenilor… 🙂 Va multumesc de sprijin. Nu m-am dus in lac, doar acasa. Si parca deja arata mai bine ochiul de broasca. Il picaturesc odata la 2 ore. Si mi-am cumparat si 3 cravate colorate, sa mi se asorteze cu ciorapii. Si sa-mi treaca boala mai repede.

  4. Ionouka, cred ca ai dezamagit un pic lumea, altfel nu se explica de ce asa de putine comentarii la o postare atat de asteptata. Ne-ai aprins mai intai imaginatia, ca mai apoi sa ne plesnesti si sa ne trezesti cu un urcior!
    Efectul se resimte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *